Denise Richards og Sami Sheen:

Hylles: - Elsker deg så mye

Denise Richards datter med rørende morsdagshilsen.

RØRENDE: Datteren til Denise Richards, Sami Sheen, viste at hun satt stor pris på henne på morsdagen. Foto: Skjermdump fra Instagram
RØRENDE: Datteren til Denise Richards, Sami Sheen, viste at hun satt stor pris på henne på morsdagen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvert år hedres mødre på morsdagen verden rundt. Feiringen skjer på ulike dager i mange land, og den 8. mai var det duket for den amerikanske morsdagen.

I den anledning delte datteren til skuespiller Denise Richards (51), Sami Sheen (18), en rørende morsdagshilsen på Instagram.

- Jeg elsker deg

Datteren, som hun har fra det tidligere ekteskapet med skuespiller Charlie Sheen (56), delte en bildesamling som besto av selfies med henne og moren, skriver People.

«Gratulerer med morsdagen!! Jeg elsker deg så mye, mamma. Du aner ikke hvor takknemlig jeg er for å ha deg i livet mitt», skriver hun på Instagram, etterfulgt av en rekke kjærlige emojier.

Den hyggelige hilsningen gikk ikke ubemerket hen, og Hollywood-stjernen var rask med å respondere med en kommentar til datteren:

«Takk Sami for en fantastisk morsdag. Den betyr mye for meg. Jeg vet at Nana (bestemoren, journ.anm.) var på middag med oss og hun ville aldri gått glipp av favorittrestaurantene hennes. Takk og jeg elsker deg så mye», skrev hun, etterfulgt av et rødt hjerte.

- Anstrengt forhold

I februar innrømmet Richards at hun hadde et svært anstrengt forhold til datteren, som for tiden bor sammen med skuespillerfaren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer