Denise Richards og Sami Sheen:

Hylles: - Elsker deg så mye

Denise Richards datter med rørende morsdagshilsen.

RØRENDE: Datteren til Denise Richards, Sami Sheen, viste at hun satt stor pris på henne på morsdagen. Foto: Skjermdump fra Instagram
RØRENDE: Datteren til Denise Richards, Sami Sheen, viste at hun satt stor pris på henne på morsdagen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvert år hedres mødre på morsdagen verden rundt. Feiringen skjer på ulike dager i mange land, og den 8. mai var det duket for den amerikanske morsdagen.

I den anledning delte datteren til skuespiller Denise Richards (51), Sami Sheen (18), en rørende morsdagshilsen på Instagram.

- Jeg elsker deg

Datteren, som hun har fra det tidligere ekteskapet med skuespiller Charlie Sheen (56), delte en bildesamling som besto av selfies med henne og moren, skriver People.

«Gratulerer med morsdagen!! Jeg elsker deg så mye, mamma. Du aner ikke hvor takknemlig jeg er for å ha deg i livet mitt», skriver hun på Instagram, etterfulgt av en rekke kjærlige emojier.

Den hyggelige hilsningen gikk ikke ubemerket hen, og Hollywood-stjernen var rask med å respondere med en kommentar til datteren:

«Takk Sami for en fantastisk morsdag. Den betyr mye for meg. Jeg vet at Nana (bestemoren, journ.anm.) var på middag med oss og hun ville aldri gått glipp av favorittrestaurantene hennes. Takk og jeg elsker deg så mye», skrev hun, etterfulgt av et rødt hjerte.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Anstrengt forhold

I februar innrømmet Richards at hun hadde et svært anstrengt forhold til datteren, som for tiden bor sammen med skuespillerfaren.

- Ærlig talt, jeg har et anstrengt forhold til henne (Sami, journ.anm.). Det er veldig vanskelig. Jeg vet at vi kommer tilbake til der vi var til slutt, men akkurat nå er det anstrengt, innrømmet Richards da hun gjestet radioshowet «Jeff Lewis Live».

På spørsmål om hva hun tenkte om datterens bosituasjon, svarte hun følgende:

- Selvfølgelig ville jeg elsket at hun bodde hos meg. Hun bodde hos meg i alle disse årene. Men jeg tror det er veldig vanskelig å oppdra tenåringer nå og spesielt i Los Angeles når det er tilgang til alt. Jeg har mine regler, også er det andre regler hos faren, og det er greit.

LES OGSÅ: Hyller kjæresten: - En så kjærlig mor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer