Atle Pettersen:

Hylles av superstjerne etter slakten

- Jeg gikk rett i bakken.

FINALEKLAR: Atle Pettersen fikk en overrakselse av en MGP-legende etter å ha mottatt massiv kritikk. Video: NRK / Atle Pettersen Vis mer
Publisert

Førstkommende lørdag er det duket for den store finalen i Melodi Grand Prix, og vi får endelig vite hvem som får den gjeve billetten til Eurovision Song Contest, som i år holdes i Liverpool.

Der skal blant andre den rutinerte artisten Atle Pettersen (33) fremføre sangen «Masterpiece».

Veien til finalen har imidlertid ikke bare vært en dans på roser for Pettersen, som i delfinalen ble regelrett slaktet av NRKs anmelder Espen Borge.

«Jeg håper jo allerede at dette er siste gang jeg hører denne låta, men kjenner jeg min flaks rett går vel Atle rett til topps».

33-åringen gikk, som Borge spådde, rett til topps, og er altså nå klar for den store finalen.

Støttes av superstjerne

Pettersen legger ikke skjul på at kritikken har vært hard å stå i.

- Det er jo kjipt, selvfølgelig. Det føles urimelig, men så tenker jeg at han må få stå for det han skriver. Så håper jeg bare vi kan holde oss unna det som er på grensen til personangrep på lørdag, sier artisten til Se og Hør.

Han har likevel fått mye støtte - riktignok fra litt uventet hold.

Denne uken tikket det nemlig inn en video fra Eurovision-legenden Måns Zelmerlöw (36). Han gikk helt til topps i konkurransen med låten «Heroes» i 2015, og har vært en stor inspirasjon for 33-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer