Olivier Rousteing:

Hylles av stjernene etter skadedrama

Designer Olivier Rousteing pådro seg alvorlig brannskade etter eksplosjon i hjemmet.

ALVORLIG SKADE: Olivier Rousteing (ytterst t.h.) holdt alvorlig skade hemmelig. Nå hylles han for åpenheten. Her med Kim Kardashian, Kanye West og Kris Jenner på fest etter Met-gallaen i 2016. Foto: Neil Rasmus/ BFA/ REX/ Shutterstock/ NTB
ALVORLIG SKADE: Olivier Rousteing (ytterst t.h.) holdt alvorlig skade hemmelig. Nå hylles han for åpenheten. Her med Kim Kardashian, Kanye West og Kris Jenner på fest etter Met-gallaen i 2016. Foto: Neil Rasmus/ BFA/ REX/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Ett år siden. Jeg føler meg endelig klar for å dele dette».

Slik lyder innledningen på stjernedesigner Olivier Rousteing (36), som er sjefsdesigner for motehuset Balmain, sitt innlegg på Instagram søndag.

Det er her han forteller åpenhjertig om marerittet for ett år siden, hvor peisen hans eksploderte hjemme. Neste dag våknet han på sykehuset Hôpital Saint Louis.

Skam

«Jeg gjorde alt for å holde denne hendelsen skjult for så mange mennesker som mulig, og prøvde å holde hemmeligheten med teamet og vennene mine for lenge», skriver han, og fortsetter:

«For å være ærlig så er jeg ikke sikker på hvorfor jeg skammet meg så mye, kanskje besettelsen av perfeksjon som mote er kjent for gjorde meg usikker».

Videre forteller designeren at han skjulte brannskadene med høyhalsede gensere, munnbind, langermede gensere og flere ringer på fingrene.

Han legger heller ikke skjul på at det er lett å vise et perfekt bilde av livet sitt i sosiale medier, selv om det altså ikke nødvendigvis er tilfellet.

BRANNSTIFTER: I programmet «Lystløgner» forteller Mia Hundvin om den gangen hun ble mistenkt for brannstiftelse i utlandet. Video: TV 2 Vis mer

Kjærlige meldinger

«I dag føler jeg meg så fri, så god og så heldig. Jeg starter et nytt kapittel med et smil om munnen og et hjerte fullt av takknemlighet», skriver han, og takker helsepersonellet som har hjulpet han etter eksplosjonen.

Designerens åpenhet blir han hyllet for i kommentarfeltet av både fans og store stjerner.

Blant dem Kim Kardashian, som skriver «Jeg elsker deg».

«Jeg er så glad du er trygg», skriver designer Donatella Verasce, mens Cardi B skriver «gud velsigne deg».

Supermodellene Cindy Crawford og Karen Elson er også blant dem som viser sin omtanke på Instagram. I skrivende stund har designerens innlegg fått over en halv million likerklikk.

DRØY: Khloé Kardashian sin reklamefilm for Good American var for drøy for TV. Video: Steffen Pettersen/Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Takker for støtten etter brannskaden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer