Maud Angelica Behn fyller år:

Hylles av moren

Prinsesse Märtha Louise holder ikke tilbake på fine ord i anledning Maud Angelicas fødselsdag.

BURSDAG: Maud Angelica Behn mottar fine ord på bursdagen, fredag 29. april. Foto: Beate Oma Dahle / NTB
BURSDAG: Maud Angelica Behn mottar fine ord på bursdagen, fredag 29. april. Foto: Beate Oma Dahle / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag 29. april fyller prinsesse Märtha Louises eldste datter, Maud Angelica Behn, 19 år. Hun er kongeparets første barnebarn, og har de siste årene gjort seg bemerket med sin viljestyrke og sitt engasjement rundt psykisk helse.

Selv om Maud Angelica er godt på vei inn i de voksnes rekker, er hun ikke for voksen til å motta noen kjærlige ord fra nær familie. Blant dem som har gode ord å dele om jubilanten, er mamma Märtha Louise.

Gratuleres med dagen

Fredag ettermiddag deler nemlig Märtha Louise fem bilder av sin 19 år gamle datter på Instagram, etterfulgt av en aldri så liten hyllest på bursdagen.

Hun åpner med å gratulere datteren med dagen.

«For meg er du fremdeles modig, fin, skjønn, humoristisk, litt nerd, utforskende, god, kreativ, målrettet, empatisk og verdens beste Maud. Jeg er så takknemlig for at jeg har fått lov å være mammaen din alle disse årene. Det er en oppgave jeg tar med stort alvor og enorm glede. Elsker deg, vennen min», skriver hun videre.

Det har også rent inn gratulasjoner i kommentarfeltet.

Også Durek Verrett (47) har tatt seg tid til å gratulere bonusdattera. Til en rekke bilder på, skriver han «Gratulerer med dagen» på norsk, før han fortsetter hilsenen på engelsk:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.