HOMSEIKON: Alexander Rybak hylles nå som et nytt homseikon. Det kan du lese mer om i Se og Hør Weekend.  Foto: Ingrid Treborg, Seher.no
HOMSEIKON: Alexander Rybak hylles nå som et nytt homseikon. Det kan du lese mer om i Se og Hør Weekend. Foto: Ingrid Treborg, Seher.noVis mer

Hylles av homsene

- Alexander er fryktelig søt og sjarmerende...

SEHER.NO: Alexander Rybak (22) er blant de største favorittene foran finalen i Melodi Grand Prix i Moskva i mai, og unggutten har blitt superpopulær både her hjemme i Norge og rundt om i Europa.

I tillegg har 22-åringen, som synger om sin store kjærlighet i MGP-låten "Fairytale", rukket å bli en stor hit blant jentene, og får hauger med fanmail hver eneste dag.

Men det er ikke bare blant jentene at Alexander er populær. Også landets homofile har nå slått ring rundt artisten, og Grand Prix-ekspert Inge Solmo (33) mener han har blitt et homseikon, skriver Se og Hør Weekend.

- Alexander er jo fryktelig søt og sjarmerende. Kombinert med at han er veldig sympatisk, kan han vinne manges hjerter i Moskva. Og ja, han er blitt et homseikon, sier GP-eksperten til Se og Hør.

NRKs tidligere ekspertkommentator i MGP, Jostein Pedersen (49), er enig med Solmo og tror også at Alexander kan komme langt i den internasjonale finalen 16. mai.

- I år har vi en sang mange kjenner seg igjen i. Den har et irsk preg, men lyder samtidig litt østeuropeisk. Dette - kombinert med en flott framførelse og en flott artist kan føre til at finalen blir veldig spennende, sier Jostein.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Rybak stanset ID-tyv