Gunhild Stordalen:

Hylles av Hollywood-stjerne

Gunhild Stordalens arbeid settes pris på av Hollywood.

HYLLES: EAT-grunnlegger Gunhild Stordalen fikk denne uken skryt fra høyeste hold i Hollywood. Foto: REX / NTB
HYLLES: EAT-grunnlegger Gunhild Stordalen fikk denne uken skryt fra høyeste hold i Hollywood. Foto: REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om det har vært mye fokus på Gunhild Stordalens (41) privatliv de siste årene, blant annet på grunn av åpenheten rundt sykdommen og bruddet med Petter Stordalen (57), har det vært mye fokus på hjertebarnet hennes - EAT Foundation.

Stiftelsen ble startet av Stordalen Foundation, og jobber for å samle politikere, næringsliv og akademia til å samarbeide om en sunnere og mer bærekraftig matindustri.

De siste årene har stiftelsen fått mye oppmerksomhet. I september ble det blant annet kjent at Stordalen får en lederjobb på FN-toppmøtet om mat og bærekraft neste år.

Får skryt

Hollywood har også fått med seg oppmerksomheten. Denne uken ble hun nemlig hyllet av et amerikansk stjernepar. Skuespiller Alec Baldwin, kjent fra en rekke filmer og serier, la ut følgende innlegg på Instagram:

«Vi kan bare komme oss tilbake etter pandemien gjennom at vi radikalt forandrer matsystemet vårt. Jeg er glad for at min venn Gunhild Stordalen og hennes EAT Foundation har foreslått en agenda med sju steg, som oppfordrer myndighetene i G20-landene, inkludert USA, til å snu krisen til en historisk mulighet for å endre skjebnene våre», skriver Baldwin til sine 1,8 millioner følgere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer