Eurovision Song Contest:

Hylles av favorittene før finalen

Storfavorittene Italia og Malta hyller Tix før lørdagens finale.

MÅNESKIN: Dette sier Eurovision-favorittene fra Sverige, Malta og Italia om TIX. Reporter: Lars Barreto Dønvold-Myhre. Video: Elias Kr. Zahl-Pettersen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kveld er det endelig duket for finalen i Eurovision Song Contest 2021, og vi får vite hvem av de 26 deltakerne som tar seg helt til topps i den gjeve sangkonkurransen.

Vår egen Andreas «Tix» Haukeland (28) sliter på oddslistene, og ligger på en 14. plass i forkant av kveldens finale, ifølge Eurovisionworld. Øverst på lista troner storfavorittene Italia, Frankrike og Malta, som alle har bidrag som har fått mye oppmerksomhet i årets Eurovision.

- Et fantastisk menneske

Destiny Chukunyere (18) fra Malta deltar med låten «Je Me Casse». Hun beskriver Tix slik overfor Dagbladet, som befinner seg i Rotterdam:

- Han er en så vennlig person. Helt ærlig, første gang jeg møtte ham, fikk jeg et så positivt inntrykk. For et fantastisk menneske, så kjærlig. Han kom til meg og sa: «jeg håper vi får muligheten til å opptre sammen i finalen». Og jeg svarte: «du er så søt», forteller 18-åringen til avisen.

Chukunyere forteller også at hun elsker sangen «Fallen Angel», en låt som mildt sagt har fått mye oppmerksomhet hjemme i Norge, og som mange også har lurt på om vil slå an hos publikum ute i Europa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer