«Jentetur»:

Hylles av familien

- Jeg er mest av alt stolt.

PÅ PREMIERE: Janne Formoe hadde tatt med seg både datteren Felicia og samboeren Jan Fredrik Karlsen på filmpremiere. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PÅ PREMIERE: Janne Formoe hadde tatt med seg både datteren Felicia og samboeren Jan Fredrik Karlsen på filmpremiere. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KLINGENBERG KINO / OSLO (Se og Hør): Denne uka er det premiere på den norske komedien «Jentetur», med Janne Formoe (47), Line Verndal (50) og Ida Ursin-Holm (31) i hovedrollene.

Filmen tar for seg de problemene som kan oppstå i kjølvannet av en uventet skilsmisse, kvinnelige vennskap og hva som foregår under overflaten hos de som tilsynelatende lever «perfekte» liv.

I anledning premieren hadde flere kjente fjes tatt turen til Klingenberg kino i Oslo.

Både Formoe, Verndal og Ursin-Holm var selvsagte gjester. Det er naturligvis en del nerver i spill før den store premieren.

Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Vi har heldigvis vært sammen i hele dag og i går, og når vi er sammen er vi rolige i gruppa. Vi jobber oss gjennom det og vi gleder oss masse, sier Formoe om nervene før kvelden.

Trioen kan også avsløre at de har ordnet seg for kvelden sammen. Blant annet har Verndal sydd kveldens kjole selv.

- Vi er veldig spente og gleder oss til publikums reaksjon. Jeg var på førpremiere i Kristiansand med 650 damer i salen, og det var fantastisk gøy. På en tirsdag midt i uka, til og med! Det er sånn vi ønsker at det skal være, legger hun til.

SE TRAILER: Forbered deg på å bli flau når det er tid for "Jentetur". Desperate situasjoner krever desperate løsninger. Video: Nordisk Film Vis mer

Stolt av mamma

Blant de andre som har tatt turen til Klingenberg i kveld, er Formoes samboer Jan Fredrik Karlsen (49) og datteren Felicia (17). Sistnevnte er blant de som gleder seg stort.

- Det blir spennende å se. Det er veldig gøy, og jeg er mest av alt stolt.

Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Også Karlsen skryter stort av partneren.

- Dette gleder jeg meg veldig til. Dette er jo Jannes første hovedrolle i en norsk film, det er både fantastisk gøy, det er fortjent - hun er helt rå som skuespiller - og hun har så mange ulike måter å være morsom på og alvorlig, men på en utrolig varm og sjarmerende måte - som treffer mange mennesker. Det gleder jeg meg til å se i full blomst i kveld, smiler han.

Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Formoes far, skuespiller Terje Formoe (72), er også til stede. Han forteller at han er svært stolt av datteren, og at han gleder seg til å se filmen.

- Jeg følger jo Janne i stort sett alt, og det har jeg gjort siden hun var bitteliten. Jeg må jo si at jeg synes det er stort at hun har hovedrolle i en film, sier han stolt.

- Trodde jeg skulle dø

Skuespiller Anne Marie Ottersen (77), som spiller Formoes mor i filmen, har også tatt turen.

- Jeg gleder meg til å se filmen for jeg har ikke sett den enda. Ikke utdrag en gang. Men jeg var jo til stede da det ble tatt opp, så det husker jeg jo, ler hun.

Anne Marie Ottersen og ektemannen Lasse Lindtner. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
Anne Marie Ottersen og ektemannen Lasse Lindtner. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Hvordan liker du å se deg selv på skjermen?

- Det er både og. Nå er jeg jo såpass dreven i faget etter å ha holdt på i så mange år at jeg tåler det, men jeg husker første gang jeg så meg selv på TV, da vi hadde TV-kurs på Teaterskolen. Da trodde jeg at jeg skulle dø. Da tenkte jeg at nei vet du hva dette går ikke. Jeg forsvinner. Men det har gått seg til.

Skuespiller Line Verndal stilte på den røde løperen med datteren Helle. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
Skuespiller Line Verndal stilte på den røde løperen med datteren Helle. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: - Stjal hele showet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer