Khloé Kardashian:

Hylles av eksen: - Elsker deg

Det ser ikke ut til at Tristan Thompson har gitt opp å finne kjærligheten på ny med realitystjernen Khloé Kardashian.

KJÆRLIGHETSERKLÆRING: I anledning Khloé Kardashians 36-årsdag lørdag delte ekskjæresten Tristan Thompson en kjærlighetserklæring på Instagram. Foto: NTB Scanpix
KJÆRLIGHETSERKLÆRING: I anledning Khloé Kardashians 36-årsdag lørdag delte ekskjæresten Tristan Thompson en kjærlighetserklæring på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter en voldsom utroskapsskandale som utspilte seg i full offentlighet, kan det se ut til at Tristan Thompson (29) fortsatt ikke har noen planer om å gi seg når det kommer til å vinne ekskjæresten Khloé Kardashians (36) hjerte tilbake.

Thompson var muligens en av de mest omtalte mannlige kjendisene i verden, da han for over et år siden ble avslørt i å være utro mot 36-åringen.

Skandalen var til å ta og føle på da det kom frem at han hadde vært i hete omfavnelser med Kardashians lillesøster, Kylie Jenners (22), daværende bestevenninne, Jordyn Woods (22).

Siden den gang har medier verden over skrevet side opp og side ned om trekantdramaet som resulterte i kjærlighetsbrudd, ødelagte vennskap og offentlig krangling.

- Elsker deg

Utroskapsskandalen stopper imidlertid ikke Thompson fra å beholde håpet om at de to skal finne tilbake til hverandre igjen. I anledning Khloé Kardashians 36-årsdag i går delte han nemlig en stor kjærlighetserklæring til ekskjæresten på Instagram med sine tre millioner følgere.

«Jeg er klok nok til å vite at du kom inn i livet mitt for å vise meg hva det vil si å være en fantastisk person», skriver Thompson innledningsvis til et bilde av seg selv, Khloé og deres felles datter True Thompson (2).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer