Khloé Kardashian:

Hylles av eksen: - Elsker deg

Det ser ikke ut til at Tristan Thompson har gitt opp å finne kjærligheten på ny med realitystjernen Khloé Kardashian.

KJÆRLIGHETSERKLÆRING: I anledning Khloé Kardashians 36-årsdag lørdag delte ekskjæresten Tristan Thompson en kjærlighetserklæring på Instagram. Foto: NTB Scanpix
KJÆRLIGHETSERKLÆRING: I anledning Khloé Kardashians 36-årsdag lørdag delte ekskjæresten Tristan Thompson en kjærlighetserklæring på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter en voldsom utroskapsskandale som utspilte seg i full offentlighet, kan det se ut til at Tristan Thompson (29) fortsatt ikke har noen planer om å gi seg når det kommer til å vinne ekskjæresten Khloé Kardashians (36) hjerte tilbake.

Thompson var muligens en av de mest omtalte mannlige kjendisene i verden, da han for over et år siden ble avslørt i å være utro mot 36-åringen.

Skandalen var til å ta og føle på da det kom frem at han hadde vært i hete omfavnelser med Kardashians lillesøster, Kylie Jenners (22), daværende bestevenninne, Jordyn Woods (22).

Siden den gang har medier verden over skrevet side opp og side ned om trekantdramaet som resulterte i kjærlighetsbrudd, ødelagte vennskap og offentlig krangling.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Elsker deg

Utroskapsskandalen stopper imidlertid ikke Thompson fra å beholde håpet om at de to skal finne tilbake til hverandre igjen. I anledning Khloé Kardashians 36-årsdag i går delte han nemlig en stor kjærlighetserklæring til ekskjæresten på Instagram med sine tre millioner følgere.

«Jeg er klok nok til å vite at du kom inn i livet mitt for å vise meg hva det vil si å være en fantastisk person», skriver Thompson innledningsvis til et bilde av seg selv, Khloé og deres felles datter True Thompson (2).

«Jeg setter veldig pris på at jeg klarer å lære og vokse takket være deg. Jeg takker gud for den vakre og kjærlige kvinnen du er sammen med alle, spesielt datteren vår», fortsetter han.

«Du fortjener hele verden, Koko. True og jeg elsker deg, mama. Gratulerer med dagen», avslutter Thompson innlegget med.

Thompsons lovord til Kardashian kommer bare kort tid etter at hun selv uttalte at hun ikke utelukker flere barn med basketballspilleren.

MAMMAKROPPEN: I Khloé Kardashians program «Revenge Body», forteller hun om tiden etter fødsel. Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

- Vil måtte låne noe sperm

Det kom frem i den 18. sesongen av realityserien «Keeping Up With The Kardashians» i midten av april. Det var under en telefonsamtale at Kardashian og Thompson kom inn på temaet.

Samtalen utspilte seg fra at 29-åringen ryddet i datterens leker hjemme i Cleveland, og uttalte at de ikke trengte å kvitte seg med alle lekene hvis de får enda en datter.

Uttalelsen virket, naturlig nok, å ta Kardashian litt på senga.

- Hvem skal ha enda en datter med deg?, spurte hun, før Thompson svarte:

- Jeg bare sier det, True trenger et søsken.

UVANLIG SMINKEVIDEO: Kylie Jenner og Khloé Kardashian filmer mens de sminker seg. Det er bare én detalj som gjør det hele litt spesielt. Video: Rød Løper / Youtube.com/Kylie Jenner Vis mer

Det virket imidlertid ikke som at det er noe realitystjernen utelukker, da hun deretter sa at hun kanskje kom til å få laget noen embryoer (betegnelse på et foster i tidlig stadium av svangerskapet, journ.anm.). Det er derimot én hake.

- Jeg vil måtte låne noe sperm, eller få noe av deg. Men det finner vi ut senere, fordi det er en helt annen episode, sa hun lattermildt.

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS: Khloé Kardashian er i sjokk etter å ha funnet ut at kjæresten hennes, Tristan Thompson, har vært utro med bestevenninna til lillesøsteren. Video: TV 2 Sumo Vis mer

Gikk hardt ut mot gravidryktene

En måned senere begynte ryktene om at Khloé Kardashian er gravid å florere. Dette på bakgrunn av at hun delte gamle bilder av seg selv på Instagram, samtidig som hun klippet bort magen på alle nye bilder, og dette fikk fansen til å reagere.

Da hun i mai også publiserte en video på historiefunksjonen sin med en «baggy» morgenkåpe som skjulte figuren hennes, oppsto det ytterligere spekulasjoner om en mulig graviditet.

PÅKLEDD: Her skjulte tv-profilen kroppen sin bak en morgenkåpe, og det fikk fansen til å spekulere. Foto: Grab fra Instagram
PÅKLEDD: Her skjulte tv-profilen kroppen sin bak en morgenkåpe, og det fikk fansen til å spekulere. Foto: Grab fra Instagram Vis mer

Det tok ikke lang tid før det eksploderte med Twitter-meldinger fra fansen som spekulerte på om realitystjernen var gravid.

Til slutt så Kardashian seg nødt til å slå hardt tilbake mot graviditetsryktene.

«Jeg er ikke mye på sosiale medier i disse dager og dette er en av hovedgrunnene til nettopp hvorfor jeg holder meg unna. Jeg blir kvalm av det jeg ser, og over de syke og sårende tingene mennesker», delte hun blant annet på Twitter.

Videre påpekte hun at det var sykt at så mange tror de vet alt om henne - inkludert livmoren hennes.

«De stygge tingene dere sier om meg kommer etter ET RYKTE. Jeg har sett så mange motbydelige Instagram-storys og tweets om meg over denne falske historien. Og hvis det var sant... det er MITT LIV, IKKE DERES», fortsatte hun.

LES OGSÅ: - De var ikke sammen før utroskandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer