Kara Keough:

Hyller sønnen etter tragedien

En måned etter sønnens død tar den sørgende moren til Instagram med et hjerteskjærende innlegg.

FAMILIE PÅ TRE: Denne lille familien skulle egentlig vært utvidet til fire nå. Slik ble det ikke. Foto: Instagram / Kara Bosworth Keough
FAMILIE PÅ TRE: Denne lille familien skulle egentlig vært utvidet til fire nå. Slik ble det ikke. Foto: Instagram / Kara Bosworth Keough Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har nå gått en måned siden den hjerteskjærende beskjeden om at den amerikanske realitystjernen Kara Bosworth Keough (32) hadde mistet sønnen sin. Den lille gutten døde få timer etter fødsel - til tross for at moren ikke hadde hatt noen kjente komplikasjoner tidligere i svangerskapet.

«Den 6. april ble sønnen vår McCoy Casey Bosworth født klokken 03:10. Med en vekt på litt over fem kilo, fordelt på 53 centimeter, overrasket McCoy oss alle sammen med sin størrelse og styrke (og helhetlige perfeksjon). Underveis i fødselen fikk han skulderdystoci (fastlåst skulder, journ.anm.) og en komprimert navlestreng».

Keough, som har gjort seg bemerket i «Real Housewives of Orange County» som datteren til Jeana Keough (64), har siden den gang delt en rekke innlegg på sin egen Instagram-konto, der hun åpenhjertig har fortalt om opp- og nedturene i sørgeperioden.

Hjerteskjærende hyllest

Onsdag denne uken skulle den lille sønnen, som fikk navnet McCoy, ha fylt en måned gammel. Det markerer den sørgende moren i sosiale medier, i form av en hjerteskjærende melding sammen med et bilde av far og sønn.

Der beskriver hun hvordan livet til sønnen ville sett ut hvis han fremdeles hadde vært i live.

«Nyfødtkvisene dine ville blusset opp. Du ville forstått deg på hvordan en smokk fungerer, begynt å forstå forskjellen på dag og natt, og funnet ut hvordan øynene kan fokusere på én ting i stedet for å ufrivillig gå i kryss [...]. Pappaen din ville insistert på at babyer ikke trenger sko, men endret mening når han hadde sett små joggesko rundt dine lubne ankler», skriver realitystjernen, og fortsetter:

«Decker (storesøsteren journ.anm.) ville holdt deg hele tiden, men du hadde heller foretrukket å være rundt brystet mitt. I det minste er det fremdeles sånn, min søte Mack. Decker ønsker at hun kunne holde deg mer. Og jeg bærer deg alltid på hjertet mitt hver dag. Vi savner deg så innmari, baby».

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

Mistet faren

Bare uker etter at den lille familien mistet sønnen, kom den knusende nyheten om at 32-åringens far, Matt Keough, hadde gått bort - bare 64 år gammel.

Stjernens far var en kjent baseballspiller i MLB (Major League Baseball, den amerikanske toppligaen journ.anm.), og har spilt for flere av verdens beste lag.

Nyheten delte 32-åringen selv på Instagram, sammen med en rekke bilder av seg selv, faren og familien, samt rørende ord om den forferdelige nyheten.

«Pappa, jeg håper du tar vare på sønnen min. Lær ham sirkelbytte (baseball-begrep, journ.anm.) og om hvordan han får seg venner. Du er på bestefar-vakt i himmelen nå», skriver hun.

Også Karas bror, Shane Keough, har delt en rekke bilder etter farens bortgang, der han også minnes den avdøde nevøen.

«Å vite at McCoy er der med deg får meg til å smile».

Dødsårsaken til den tidligere atleten er foreløpig ikke kjent. Det er heller ikke kjent om han rakk å få møte barnebarnet sitt før han døde.

Fra tidligere har Kara datteren Decker Kate Bosworth (4) sammen med ektemannen Kyle Bosworth (33), som er en tidligere amerikansk fotballspiller i NFL (høyeste nivå av amerikansk fotball i verden journ.anm.).

LES OGSÅ: Knust over sønnens (3 md.) brå død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer