Kara Keough:

Hyller sønnen etter tragedien

En måned etter sønnens død tar den sørgende moren til Instagram med et hjerteskjærende innlegg.

FAMILIE PÅ TRE: Denne lille familien skulle egentlig vært utvidet til fire nå. Slik ble det ikke. Foto: Instagram / Kara Bosworth Keough
FAMILIE PÅ TRE: Denne lille familien skulle egentlig vært utvidet til fire nå. Slik ble det ikke. Foto: Instagram / Kara Bosworth Keough Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har nå gått en måned siden den hjerteskjærende beskjeden om at den amerikanske realitystjernen Kara Bosworth Keough (32) hadde mistet sønnen sin. Den lille gutten døde få timer etter fødsel - til tross for at moren ikke hadde hatt noen kjente komplikasjoner tidligere i svangerskapet.

«Den 6. april ble sønnen vår McCoy Casey Bosworth født klokken 03:10. Med en vekt på litt over fem kilo, fordelt på 53 centimeter, overrasket McCoy oss alle sammen med sin størrelse og styrke (og helhetlige perfeksjon). Underveis i fødselen fikk han skulderdystoci (fastlåst skulder, journ.anm.) og en komprimert navlestreng».

Keough, som har gjort seg bemerket i «Real Housewives of Orange County» som datteren til Jeana Keough (64), har siden den gang delt en rekke innlegg på sin egen Instagram-konto, der hun åpenhjertig har fortalt om opp- og nedturene i sørgeperioden.

Hjerteskjærende hyllest

Onsdag denne uken skulle den lille sønnen, som fikk navnet McCoy, ha fylt en måned gammel. Det markerer den sørgende moren i sosiale medier, i form av en hjerteskjærende melding sammen med et bilde av far og sønn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer