David Beckham:

Hyller sønnen (21) etter sjokk-forlovelsen

I helgen overrasket Brooklyn Beckham ved å avsløre forlovelse med kjæresten Nicola Peltz (25).

GRATULERER: David Beckhams sønn, Brooklyn Beckham, ble nylig forlovet med kjæresten Nicola Peltz. Nå tar fotballstjernen til Instagram for å gratulere sønnen. Foto: NTB Scanpix
GRATULERER: David Beckhams sønn, Brooklyn Beckham, ble nylig forlovet med kjæresten Nicola Peltz. Nå tar fotballstjernen til Instagram for å gratulere sønnen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helgen kom den hyggelige nyheten om at stjernesønnen Brooklyn Beckham (21) og kjæresten Nicola Peltz (25) har forlovet seg.

For mange kom nok nyheten brått på, ettersom det unge paret ble sammen for kun et halvt års tid siden.

Forlovelsen kunngjorde de på sine respektive Instagram-profiler.

Under Instagram-innlegget skrev kjendissønnen følgende:

«For to uker siden spurte jeg min sjelevenn om hun ville gifte seg med meg og hun sa ja!», skrev han til bildet av de nyforlovede turtelduene, og fortsatte:

TAR TIL TÅRENE: Petter Pilgaard blir følsom når han forbereder seg til å fri til Vendela Kirsebom. Video: TV 2 Sumo Vis mer

«Jeg er den heldigste mannen i hele verden. Jeg lover å være den beste ektemannen og den beste faren til våre barn en dag. Jeg elsker deg, babe».

Gratulasjonene rant inn, og like etterpå delte Brooklyns mor, Victoria Beckham (46), et eget Instagram-innlegg i anledning sønnens forlovelse.

«Vi kunne ikke vært mer lykkelige over at Brooklyn og Nicola skal gifte seg! Ønsker dere så mye kjærlighet og en livsstid med glede. Vi alle elsker dere begge så mye», skrev hun.

Innlegget har i skrivende stund fått over to millioner likerklikk.

FORLOVET: Den svenske toppbloggeren Angelica Blick skal gifte seg med sin kjæreste gjennom flere år, André Bånghäll. Video: @angelicablick. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Gratulasjon fra pappa

Nå har også Brooklyns far, den tidligere fotballstjernen David Beckham (45), tatt tastaturet fatt for å gratulere sønnen og den kommende svigerdatteren.

«Gratulerer til disse to vakre menneskene. Nå som dere begynner på deres spennende reise sammen, er vi så glade på deres vegne», skriver Beckham under et bilde av de nyforlovede på sin Instagram-konto.

Milliardærdatter

Det var i januar at det ble kjent at Brooklyn Beckham hadde funnet seg ny kjæreste.

GODE FERDIGHETER: David Beckhams datter Harper, viser i en ny Instagram-video sine ferdigheter. Video: Instagram @davidbackham Vis mer

Peltz fylte den gang 25 år, og Brooklyn delte da en bursdagshilsen på Instagram. I innlegget kunne man se kjendissønnen omfavne skuespilleren - som tok et bilde i speilet, kun iført et håndkle.

- Gratulerer med dagen, babe. Du har et fantastisk hjerte, skrev han til bildet.

I ettertid har det dukket opp flere bilder av Brooklyn og kjæresten i sosiale medier. For ikke lenge siden delte han et bilde hvor han beskrev Peltz som «min bestevenn for alltid».

View this post on Instagram

My best friend forever ❤️

A post shared by 🇬🇧 (@brooklynbeckham) on

Peltz erklærte sin kjærlighet til 21-åringen i mars, hvor hun skrev følgende:

«Jeg dater min bestevenn og det gjør meg så glad».

View this post on Instagram

i’m dating my best friend and that makes me so happy

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

View this post on Instagram

I Promise to always be by your side ❤️

A post shared by 🇬🇧 (@brooklynbeckham) on

Brooklyns forlovede er født og oppvokst i New York, og er datter av den amerikanske forretningsmannen og milliardæren Nelson Peltz (78) og modell Claudia Heffner Peltz.

25-åringen har blant annet medvirket i filmen «Transformers: Age of Extinction», sammen med stjerner som Mark Wahlberg (49) og Titus Welliver (58).

Før forlovelsen med Peltz har kjendissønnen vært involvert med en rekke kvinner, og han var også i et av-og-på-forhold med skuespilleren Chloë Moretz (23) fra 2014 til 2018.

I fjor var Brooklyn i et forhold med modellen Hana Cross, og de to troppet blant annet opp sammen på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes. Senere samme år skal forholdet imidlertid ha tatt slutt.

I CANNES: Brooklyn Beckham og Hana Cross i forkant av visningen av «Once Upon A Time In Hollywood» under filmfestivalen i Cannes i mai 2019. Foto: NTB Scanpix
I CANNES: Brooklyn Beckham og Hana Cross i forkant av visningen av «Once Upon A Time In Hollywood» under filmfestivalen i Cannes i mai 2019. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Victoria Beckham «glemte» sillikonpuppene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer