HYLLER FAREN: I går delte Paris Jackson dette bildet av sin nyeste tatovering på Instagram. Motivet er tatt fra Michael Jacksons album «Dangerous». Foto: Skjermdump fra Instagram
HYLLER FAREN: I går delte Paris Jackson dette bildet av sin nyeste tatovering på Instagram. Motivet er tatt fra Michael Jacksons album «Dangerous». Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Hyller sin avdøde far

Paris Jackson ble inspirert av et av popkongens mest populære album da hun tatoverte seg.

Publisert

SEOGHØR.NO: Det sendte sjokkbølger verden rundt da nyheten om Michael Jacksons død ble kjent sommeren 2009

«Kongen av pop» døde bare 50 år gammel og etterlot seg barna Michael (19), Prince (14), og Paris (18).

Nå har sistnevnte bestemt seg for å bære med seg minnet om faren på permanent basis.

I går delte hun nemlig et bilde av sin nyeste tatovering på Instagram, og motivet var tatt fra et av Michaels mest kjente album; «Dangerous».

«Aldri glem røttene dine. Vær alltid stolt av stedet du kommer fra», skrev 18-åringen under bildet.

I kommentarfeltet lot ikke reaksjonene vente på seg, og det er tydelig at flere fans synes Paris' hyllest til sin avdøde pappa er rørende.

«Jeg elsker dette. For en fantastisk møte å minnes Michael på», lyder en kommentar fra brukeren @littlest_laura. «Denne tatoveringen er nydelig. Michael ville vært så stolt av kvinnen du er i ferdig med å bli, Paris. Det tror jeg virkelig», skriver @hewasunbreakable.

Saken fortsetter under bildet.

Ble sendt til sykehus etter selvmordsforsøk

Det er altså tydelig at Paris var sterkt knyttet til sin far, og tiden etter poplegendens død var alt annet enn lett for ungjenta.

I 2013 ble hun hastet til sykehuset etter å ha forsøkt å ta sitt eget liv.

Den gang skal TMZ ha meldt at det var snakk om mulig overdose, samt sårmerker etter kutt ved håndleddet. I etterkant ble kjendisdatteren lagt inn på et rehabiliteringssenter i 18 måneder.

I dag ser det heldigvis ut til at Paris har det bra, og hun skal også ha funnet lykken med trommeslageren Michael Snoddy (19).

LES OGSÅ: Janet Jackson (50) bekrefter at hun skal bli mor til sitt første barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer