Kristin Gjelsvik:

Hyller samboeren etter fødselen

- Dennis var rett og slett en klippe, sier Kristin Gjelsvik til Se og Hør.

HYLLES: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe ble foreldre for første gang for en uke siden. Kristin sliter med å holde tilbake følelsene når hun snakker om samboeren. Foto: Privat
HYLLES: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe ble foreldre for første gang for en uke siden. Kristin sliter med å holde tilbake følelsene når hun snakker om samboeren. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Søndag slapp Kristin Gjelsvik (32) og Dennis Poppe (27) den glade nyheten om at de hadde blitt foreldre for første gang. Den lille gutten har fått navnet Falk og kom til verden 15. april.

Mandag er det en uke siden babyen kom til verden, og i den anledning har den ferske moren delt et innlegg om den første tiden på bloggen sin. Der hyller hun samboeren for jobben han gjorde under fødselen.

«Jeg skal skrive et eget innlegg om hele fødselen - den var nemlig rimelig intens og fortjener et eget innlegg, men jeg kan i hvert fall si at Dennis var verdens beste støttespiller. Jeg hadde ikke klart dette uten han - vi var et team! Et team som kjempet sammen for å krysse målstreken.», skriver hun blant annet, og legger til at samboeren gjorde alt riktig under timene som ble tilbragt på sykehuset.

Videre forklarer bloggeren at Dennis' innsats gjorde at hun følte og føler seg trygg.

«(...) Han er så flink i rollen som pappa, og jeg har flere ganger måtte spørre Dennis om hjelp til de enkleste ting. Dette kan han! Og for første gang i livet, har kontrollfreaken i meg sluppet fullstendig taket. Det føles innmari fint!», fortsetter hun.

32-åringen legger ikke skjul på at hun har vært svært følsom den siste tiden, og når Se og Hør snakker med den nybakte moren mandag kveld, sliter hun med å holde tilbake tårene.

BLE FORELDRE: Kristin og Dennis holdt lenge nyheten om at de skulle bli foreldre for første gang hemmelig. For en uke siden kom den lille gutten til verden. Foto: NTB Scanpix
BLE FORELDRE: Kristin og Dennis holdt lenge nyheten om at de skulle bli foreldre for første gang hemmelig. For en uke siden kom den lille gutten til verden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er helt sykt, jeg blir så rørt av å snakke om dette. Alle disse følelsene ... Dennis var rett og slett en klippe gjennom hele fødselen, skryter hun og fortsetter:

- Han var stille når han skulle, og morsom når han skulle. Han kjenner meg så godt og visste hele tiden hvilke knapper han skulle trykke på. Han var klar med massasje i korsryggen når jeg trengte det, og hentet så mye saft, herregud så mange ganger han var i gangen og fylte på saftflasken, deler hun lattermildt.

Gjelsvik legger ikke skjul på at det er en stor påkjenning for fedrene også under fødsel. Spesielt med tanke på at de ikke får gjort noe eller tatt over partnerens smerte.

- Det er vondt å være i en posisjon hvor man ikke kan bidra. Han skulle jo ønske han kunne ta smerten for meg. Men å sitte der og se at en du er så glad i har så innmari vondt, er jo ikke enkelt. Så han var helt enestående.

Slapp nyheten

- Endelig er du her ... Vårt lille mirakel som vi elsker mer enn ord kan beskrive. Tenk at det går an å ha så sterke følelser for en man egentlig ikke kjenner enda? Du er vårt ALT, skrev Kristin da de søndag avslørte at lille Falk hadde kommet til verden.

Se dette innlegget på Instagram

Ekte kjærlighet 🖤 @dennispoppe

Et innlegg delt av Kristin Gjelsvik (@kristingjelsvik)

De nybakte foreldrene har de siste månedene dokumentert svangerskapet i Viafree-serien «Kristin og Dennis. 1 + 1 = 3».

I siste episode, som Gjelsvik viser til i blogginnlegget, får seerne se den nyfødte gutten for første gang.

Den stolte pappaen har også delt et bilde av seg selv og sønnen på Instagram.

- Livet har aldri vært bedre. Velkommen til verden Falk Poppe, skriver han.

Da Se og Hør møtte paret på den røde løperen i januar, fortalte de at de var overrasket over hvor lenge de hadde klart å holde graviditeten hemmelig.

- Det er helt sykt. Vi trodde jo aldri at vi kom til å klare å holde det hemmelig såpass lenge. Vi ville holde dette for oss selv så lenge som mulig, bare for å la det synke inn. Og graviditeten kom jo som et sjokk. Så da er det viktig at man lande litt, og får tid til å snakke om det, sa Gjelsvik den gang.

Poppe hadde ikke ord for hvor mye han gledet seg til å bli pappa, men var klar på hva slags forelder han ville bli:

- Jeg skal bli den gode. Så blir Kristin «bad-cop», den strenge bergenseren, også blir jeg «good-cop», sa 27-åringen lattermildt til Se og Hør.

GRAVID: Det er ikke lenge før Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe blir foreldre for første gang. Og underveis i et svangerskap er det mye rart og nytt som skjer. Det fikk Dennis oppleve på kloss hold. Vis mer

LES OGSÅ: Venter sitt tredje barn: - Han er skremt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer