HYLLES: - Mannlige, norske skuespillere er ekte menn, sier Diesen, og sikter til skuespillere som Jørgen Langhelle og Aksel Hennie.
HYLLES: - Mannlige, norske skuespillere er ekte menn, sier Diesen, og sikter til skuespillere som Jørgen Langhelle og Aksel Hennie. Vis mer

Hyller norske skuespillere

- De er ekte menn, sier "Red"-regissør Trygve Allister Diesen.

SEHER.NO: Den norske regissøren og produsenten Trygve Allister Diesen (41) nyter for tiden stor suksess i USA med filmen "Red".

Se trailer for "Red" lenger ned!

Filmen, som blant andre har Brian Cox og Tom Sizemore på rollelisten, har også blitt svært godt mottatt på flere internasjonale filmfestivaler, og Diesen, som også står bak norske filmer som "Tyven, tyven", og serier som "Torpedo", håper han får anledning til å lage mer film i USA, skriver VG.

- Jeg jobber gjerne på begge sider av dammen. Jeg reiste mye frem og tilbake da vi jobbet med denne filmen. All reisingen var definitivt den største utfordringen med tanke på familien. Heldigvis er de forståelsesfulle, sier han til avisen.

Og dersom regissøren får muligheten, skulle han gjerne hatt med seg noen norske skuespillere "over dammen".

- Mannlige, norske skuespillere er ekte menn. De amerikanske er bare gutter hele livet frem til de en dag blir gamle, sier han til VG, og sikter til navn som Aksel Hennie og Jørgen Langhelle.

"Red" hadde Norgespremiere 21. november.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Torpedo-stjerne banket til blods

Se trailer for "Red" nedenfor: