Vår Staude:

Hyller mannen etter dette

Flyet til Vår Staude og familien ble kansellert, så de kjørte 320 mil for å komme seg på ferie.

PÅ TUR: Vår Staude og samboeren Knut Holmann har nettopp kommet frem til Spania. Foto: Skjermdump Instagram/ Vår Staude
PÅ TUR: Vår Staude og samboeren Knut Holmann har nettopp kommet frem til Spania. Foto: Skjermdump Instagram/ Vår Staude Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommerens flykaos har satt en stopper for manges feriedrømmer. Natt til tirsdag ble det kjent at SAS-streiken var over og at partene hadde kommet til enighet.

«God morgen Norge»-programleder Vår Staude (56) og familien skulle egentlig fly ned til Spania på mandag, men slik ble det ikke. Flyet ble nemlig kansellert.

FLOTT: Bestevennene Iselin Guttormsen og Vår Staude tar jobben på alvor når de blir bedt om å sjekke kroppen for flått. Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

Familien lot seg ikke stoppe av den grunn. De tok reisen i egne hender, og satte seg i bilen.

- Vi skulle jo egentlig ha flydd ned, men det gikk jo ikke. Så verdens beste Knut kjørte hele veien. For en superhelt! forteller Staude i en sms til Se og Hør.

Det var programlederens samboer, OL-legenden Knut Holmann (53), som kjørte hele veien. Paret tok med seg barna og kjørte den 320 mil lange veien til Villajoyosa for å sikre ferien.

NYTER SOLA: Vår Staude er på plass på stranda i Spania. Foto: Skjermdump Instagram.
NYTER SOLA: Vår Staude er på plass på stranda i Spania. Foto: Skjermdump Instagram. Vis mer

- Først kjørte vi 240 mil i et jafs, før vi tok resten av turen etter en blund i Montpellier, forteller den tidligere «71 grader nord kjendis»-deltakeren.

- Hvordan holdt han ut så lenge?

- Han er en kar som elsker å kjøre bil, og kan kjøre evig langt, spesielt i sin kjære Toyota Landcruiser. Vi fôret ham med Red Bull og hørte ingen klaging, rått! Og flaks for oss, legger Staude.

OM SAVNET: I søndagens episode av «71 grader nord - kjendis» snakker Vår Staude om moren, og hvor mye hun savner henne. Video: Discovery+ Vis mer

Juleferien ødelagt

Dette er ikke første gang Vår Staude har møtt på utfordringer i forkant av ferien. Rett før julaften testet hun positivt for corona, og måtte tilbringe julaften alene.

Den felles juleferien tar de nå igjen på Spania-turen.

- Det er veldig stas å endelig være på ferie, etter at familiejuleferien gikk i vasken på grunn av isolasjon og corona. Så i kveld blir det ribbe! Kan Staude avsløre til Dagbladet.

UTE: Vår Staude ryker i «71 grader nord kjendis» etter en intens konkurranse. Video: Discovery+ Vis mer

Ikke alene

Staude er ikke den eneste kjente profilen som har møtt på utfordringer i forkant av årets sommerferie.

Tidligere denne måneden kunne Dagbladet melde at komiker Terje Sporsem (46) og hans familie fikk en trøblete start på ferien, etter at flyet deres til Tyrkia ble kansellert.

Familien fikk en ny reiserute av SAS, men da ble reisen plutselig to dager lang, istedenfor fire timer.

RANET: Ferien i Italia til Emil og Silas Massa Vasstrand gikk ikke helt som planlagt. Video: Privat / Rød Løper. Vis mer

Også «Funkyfam» fikk kjenne feriekaoset på kroppen, etter at flyet deres til Kreta ble kansellert. Det fikk moren til Jørgine «Funkygine» Vasstrand (33), Trude Vasstrand (58), til å gå i strupen på SAS i sosiale medier.

«Der seilte ferien vår samme vei som det lille som var igjen av tillit til SAS … rett i dass!!!!», skrev hun på Instagram via historiefunksjonen den gangen.

LES OGSÅ: Uheldige på ferie: - Jævlig uflaks

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer