Ashley Graham:

Hyller kvinnekroppen med nakenbilde

- Dette er akkurat hva jeg trengte.

KROPPSPOSITIV: Ashley Graham er ikke fremmed for å kaste klærne for en god sak. Foto: Jamie McCarthy/Getty Images/AFP/NTB
KROPPSPOSITIV: Ashley Graham er ikke fremmed for å kaste klærne for en god sak. Foto: Jamie McCarthy/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert

I takt med at temperaturene stiger og klesplaggene blir færre kommer supermodellen Ashley Graham (33) med en påminnelse til sin kvinnelige fans; Å elske seg selv uansett vekt og kroppsfasong.

Ettbarnsmoren bruker ofte sosiale medier til å fremme et sunt kroppsideal, og nå viser hun frem en rekke lettkledde kvinnekropper, inkludert sin egen, for å hylle sine medsøstre.

- Jeg vet at mange sliter med å skulle ha på seg mindre klær og å vise frem mer hud nå som været blir varmere. Jeg håper at disse bildene av så mange vakre kropper, som jeg har blitt tagget i, motiverer deg til å elske kroppen din, starter hun innlegget med.

På det aller første bildet, av en bildekarusell med ti ulike kvinner som stolt viser frem strekkmerkene sine, står det «Vakkert. Ikke mer å diskutere».

Selv poserer Graham sminkefri og uten en tråd som sistemann i rekken.

- Tro meg når jeg sier at kroppen din er nydelig. Jeg vet at det er lett å fortelle deg selv løgnen om at du ikke er god nok, tynn nok, sexy nok eller "feilfri" nok til å gå med en singlet eller badedrakt. Men utenfor er det "hot", og det er du også, står det videre i teksten før hun avslutter:

- Ikke la negative tanker stoppe deg fra å nyte livet til det fulleste (og husk å si «jeg elsker deg» til deg selv hver eneste dag).

«Jeg griner nå»

Hyllesten har blitt svært godt tatt imot av hennes over 13 millioner følgere, og innlegget har i skrivende stund fått 530 000 likerklikk og mer enn 4 000 kommentarer.

«ELSKER dette», jubler Hollywood-stjernen Kristen Bell.

«Dette er akkurat hva jeg trengte ettersom selvtilliten min er veldig lav i dag. Tusen takk», deler en bruker.

«Dette er den beste tråden jeg noen gang har sett. Du leste tankene mine. Jeg synes det er vanskelig å ta på meg det jeg har i skapet for jeg er så usikker når det kommer til kroppen min. Tusen takk, Ashley. Denne posten skal jeg ta vare på», takkes det.

HYLLES: Ashley Graham har de siste årene vært på «alles» lepper. Med flere opptredener på catwalker rundt om, egen undertøyskolleksjon og forsideintervjuer med blant annet Sports Illustrated, har hun etablert seg som en av verdens mest omtalte modeller. Video: Addition Elle Les saken her: http://bit.ly/2eeEFAq Vis mer

«Jeg griner nå!!! Du delte bildet mitt!!!! Tusen hjertelig takk for at du er en så fantastisk rollemodell!!! Du har hjulpet meg å bygge opp selvtilliten. Tusen takk for at du er deg!!! Jeg elsker deg, Ashley», skriver enda en.

«Det tok meg to år å gå ned 60 kilo, og mer enn ti år for å lære meg å akseptere og elske kroppen min. Tusen takk for disse ekte bildene. De er veldig viktige», påpekes det.

Urettferdig

Ashley Graham har i løpet av de siste årene blitt en av verdens mest omtalte modeller, og har gått på en rekke catwalker og vært forsidepike for flere prestisjetunge motemagasiner, deriblant Vogue.

I 2016 var navnet hennes «på alles lepper» da hun prydet forsiden av Sports Illustrated i bikini som den aller første «plus size»-modellen.

Uhellet var ute på Time 100 gallaen i New York. Vis mer

33-åringen innrømmet nylig at hun synes det er urettferdig at kroppsfokuset i stor grad kun rettes mot kvinner.

- Jeg hater at jeg konstant må diskutere min egen kropp. Jeg kjenner ingen menn som må gjøre det. Men det som motiverer meg til å fortsette å snakke om kroppen min er at jeg ikke hadde noen som snakket om sin kropp da jeg var ung, fortalte hun, ifølge Contact Music.

Det er også viktig for Graham å vise frem sitt sanne jeg når hun deler ting på sosiale medier.

- Det er derfor jeg ikke poster «perfekte» Instagram-bilder. Jeg holder det rått og ekte fordi jeg vil at folk skal vite at det finnes kvinner med cellulitter, med fett på ryggen og med strekkmerker. Det er mange formfulle kvinner, «plus size»-kvinner, tjukke kvinner eller hva enn du ønsker å kalle dem, påpekte hun, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Paltrow overrasker med uttalelse om eksmannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer