Anja og Gro Hammerseng-Edin:

Hyller kona på bursdagen

Gro Hammerseng-Edin fyller 40 år i dag.

HYLLES: Anja Hammerseng-Edin har valgt å ty til Instagram for å hylle kona Gro på bursdagen. Foto: NTB Scanpix
HYLLES: Anja Hammerseng-Edin har valgt å ty til Instagram for å hylle kona Gro på bursdagen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Anja (37) og Gro (40) Hammerseng-Edin har for lengst markert seg som et av de stødigste kjendisparene vi har i Norge. En rekke mennesker ser på paret som forbilder - med god grunn.

Duoen har en felles Instagram-profil, der de både titt og ofte deler innlegg hvor de gir hverandre rosende oppmerksomhet. Spesielt Gro er ikke fremmed for å dele bilder av familietilværelsen.

Nå er det imidlertid Anja som tyr til Instagram. Denne gangen er det derimot for å hylle én spesiell person i familien - nemlig kona, som fyller 40 år i dag.

«40 ÅR. Det er sjelden jeg overtar kommandoen på denne kontoen, men denne dagen må bursdagsbarnet deale med en hilsen fra kona si», innleder Anja innlegget med, som er delt sammen med et bilde av dem to.

«I løpet av 40 år har du hatt et enormt innholdsrikt liv. Våre barn ser en mamma som fullfører drømmene sine, våger å ha en stemme, møter nedturer med mot, og møter suksesser med hjertet for fellesskap i front», skriver hun

Videre forklarer Anja at kona er ekstremt god på å hylle folk som fortjener det, noe de også lærer barna. Gro trekker andres bragder fram, framfor sine egne, skriver Anja.

Deretter oppfordrer hun følgerne til å gjøre det samme mot noen som har gjort noe positivt, fordi det hadde gledet den ferske 40-åringen å se flere gjøre det.

«Gratulerer med dagen, kjæresten! Du gjør verden bedre», avslutter 37-åringen.

Håndballspiller Anja Edin om å handle klær i herreavdelingen, og sin egen kleskolleksjon "unisexy" Vis mer

Ti år sammen

De to håndballproffene får også stadig kommentarer i sosiale medier på at de fremdeles ser like nyforelsket ut som da de først ble et par, og under innlegget følger en rekke lykkeønskninger til 40-åringen.

«Gro. Du betyr så mye for så mange. Jeg er bare utrolig ydmyk fordi jeg får kalle deg en nær venn. Til deg kan jeg fortelle stort. Og smått. Og vi kan le og gråte i fortrolighet. Jeg er veldig glad i deg. Gratulerer så mye med dagen, kjære deg», skriver Guro Fostervold Tvedten (45) i en kommentar.

I år er det hele ti år siden det populære håndballparet gjorde forholdet sitt offisielt. Tre år senere, i 2013, ga paret hverandre sine ja i Stavern.

Over nyttår i 2012 kom deres første sønn, Mio (8) til verden, og i 2018 kunne de ønske sønn nummer to, Leo (1) velkommen. Begge gangene har det vært Gro som har båret fram barna.

LES OGSÅ: Delte kjærlighetserklæring til kona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer