Tori Spelling og Dean McDermott:

Hyller kona etter bruddryktene

- Jeg er er så velsignet.

EKTEPAR: Skuespillerparet Tori Spelling og Dean McDermott skal ha hatt ekteskapsproblemer i en årrekke. Foto: Xavier Collin / Image Press Agency / Splash News / NTB
EKTEPAR: Skuespillerparet Tori Spelling og Dean McDermott skal ha hatt ekteskapsproblemer i en årrekke. Foto: Xavier Collin / Image Press Agency / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tilbake i november i fjor startet ryktene om at ekteskapet mellom «Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spelling (48) og skuespilleren Dean McDermott (55) hang i en tynn tråd.

Samtidig hevdet også en kilde overfor Us Weekly at Spelling ønsket å skille seg fra ektemannen, men at hun på den tiden følte seg «fanget» i ekteskapet.

BRUDD: Ex-profilene har gjort det slutt, og vi har tatt en prat med dem om hvorfor. Reporter: Luna Lea. Video: Rød Løper Vis mer

Etter hvert ble det ifølge en annen kilde, hevdet at paret ville gi forholdet et siste forsøk, til tross for problemene deres. Avgjørelsen skal ha blitt tatt av hensyn til barna.

Nå kan det imidlertid se ut som at duoen har det hakket bedre om dagen, sammenlignet med for noen måneder siden.

Hyllet av ektemannen

I forbindelse med kvinnedagen denne uken benyttet nemlig McDermott anledningen til å hylle kona og døtrene Stella (13) og Hattie (10) i et innlegg på Instagram.

«Gratulerer med den internasjonale kvinnedagen til disse utrolig smarte, kreative, sterke, hissige og morsomme kvinnene», sto det innledningsvis i innlegget.

«Jeg er så velsignet som har dere i livet mitt. Jeg elsker dere så mye!!», fortsatte han, etterfulgt av emneknaggen #heldigmann.

Sover ikke i samme seng

I fjor sommer florerte det også rykter om at Spelling og McDermott hadde ekteskapsproblemer.

Da fembarnsmoren gjestet radioshowet «Jeff Lewis Live» i juni gjorde hun heller ikke mye for å tilbakevise dette. Tre måneder tidligere hadde nemlig skuespilleren blitt observert uten giftering, og dette kommenterte programlederen i intervjuet, ifølge People.

TOK SLUTT: Forholdet til australske Jess Velkovski og Aaron Waters tok slutt etter å ha kranglet om et uheldig puppeglipp i villaen. Video: ITV / Rød Løper Vis mer

- Hva skjer egentlig? Du har tatt på deg gifteringen igjen. Går det bra med dere? Sist du var her virket det som om ting gikk fint. Da hadde dere sex. Sover dere i samme seng?,spurte Lewis.

- Akkurat nå sover barna og hundene i sengen min, avslørte 48-åringen før hun bekreftet at ektemannen sov «i et annet rom».

Videre forklarte Tori at det var da ektemannen forlot landet for en filminnspilling, at ungene bestemte seg for å sove med henne.

- Etter at han dro, dette er ikke bra folkens, men han var borte i seks måneder for å filme, og da sov de med meg. Så nå har jeg fremdeles fire stykker på soverommet mitt.

LES OGSÅ: - Var ulykkelig i ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer