Guro og Håvard Tvedten:

Hyller kompisen: - Helt fantastisk

Kjendisstylisten og den tidligere håndballstjernen ble gode venner etter realitydeltakelsen.

DUKKET OPP: Håvard og Guro Tvedten på Reality Awards. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
DUKKET OPP: Håvard og Guro Tvedten på Reality Awards. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kveld samlet kjendisnorge seg til feiring av realityåret på H3 Arena utenfor Oslo, i anledning Se og Hørs Reality Awards. Til sammen ble hele 14 priser delt ut, men det som kan sies å være den gjeveste av de alle gikk til kjendisstylist og programleder Jan Thomas (56). Han mottok nemlig Juryens ærespris.

Til prisutdelingen hadde han tatt med seg samboeren Harlem Alexander (35), og venneparetGuro (49) og Håvard Tvedten (45).

Det noe overraskende vennskapet mellom de to parene startet nettopp gjennom en realitydeltakelse i 2018.

PRISVINNER: Jan Thomas med Juryens ærespris. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PRISVINNER: Jan Thomas med Juryens ærespris. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Jeg møtte jo Jan på «71 grader nord», så vi var sammen der og ble veldig gode venner. Siden har vi holdt kontakten, og han har blitt kjent med Guro og barna. Jeg var også i Sør-Afrika og hjalp ham å plukke ut Harlem. Så nå er vi veldig gode venner og har masse med hverandre å gjøre, kunne Håvard fortelle Se og Hør.

I 2020 reiste nemlig Jan Thomas til Sør-Afrika, sammen med ni andre menn, i jakten på en drømmeprins. Det var der han og Harlem ble et par.

STIKK: Cristian Brennhovd og Caroline Nitter deler ut pris sammen på «Reality Awards», og da benytter hun muligheten til å komme med stikk til eksens flørt, Monica «Moccababe» Gaustad. Video: Reality awards Vis mer

Siden har vi sett Jan Thomas i mer datingreality. Året etter var det nettopp han som skulle hjelpe Linni Meister (37) å finne sin drømmeprins, og nå bistår han bøndene i «Jakten på kjærligheten».

2018: Deltakerne i TVNorges "71 grader nord - Norges tøffeste kjendis" 2018: Fra venstre ser vi Carina Dahl, Marthe Kristoffersen, Abiel Tesafi, Karoline Dyhre Breivang, John Arne Riise, Lars Erik Blokkhus, Håvard Tvedten, Nadya Khamitskaya Andersen, SIlje Torp og Jan Thomas deltok i «71 grader nord» i 2018. Foto: TVNorge
2018: Deltakerne i TVNorges "71 grader nord - Norges tøffeste kjendis" 2018: Fra venstre ser vi Carina Dahl, Marthe Kristoffersen, Abiel Tesafi, Karoline Dyhre Breivang, John Arne Riise, Lars Erik Blokkhus, Håvard Tvedten, Nadya Khamitskaya Andersen, SIlje Torp og Jan Thomas deltok i «71 grader nord» i 2018. Foto: TVNorge Vis mer

At kompisen er programleder for sistnevnte program er imidlertid litt ekstra stas for Tvedten-ekteparet, som var fulle av lovord om sin gode venn.

- Vi er skikkelig «Jakten»-fans. Vi har sett alle sesongene fra da det startet. Da vi bodde i Spania hadde vi «datenight» med programmet, og vi syntes alle bøndene var veldig skjønne, så at Jan har blitt programleder er jo veldig gøy for oss.

- Han gjør det så bra. Han er helt fantastisk med folk, så det at han får lov til å ha et sånt program hvor han kan skinne litt i menneskemøter er jo veldig bra.

LES OGSÅ: - På tide å slutte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer