Hanna Schönberg og Eric Saade:

Hyller kjæresten

Influenseren holder ikke tilbake om artistkjæresten.

TURTELDUER: Det er liten tvil om at det svenske stjerneparet er svært forelsket. Foto: Skjermdump Instagram
TURTELDUER: Det er liten tvil om at det svenske stjerneparet er svært forelsket. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Det var i januar i fjor det ble kjent at popstjerne Eric Saade (31) hadde funnet lykken med den svenske influenseren Hanna Schönberg (23).

Begge to bekreftet forholdet ved å dele kjærlige bilder av hverandre på hver sin Instagram-profil.

Siden den gang har kjærligheten dem i mellom mildt sagt blomstret, og det er ikke rent sjelden de viser frem hverandre i sosiale medier.

REALITY AWARDS: Influenser Martine Lunde møtte opp på Rød Løper i forbindelse med Reality Awards, og pratet litt om hvordan det er å være vekke fra kjæresten. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

- Elsker oss

Denne sommeren har paret tilbrakt på ferie sammen, blant annet på Ibiza i Spania og Capri i Italia. Det var imidlertid under førstnevnte opphold at Schönberg benyttet muligheten til å hylle sin kjære, med en kjærlighetserklæring på Instagram. Det melder svenske Expressen.

I innlegget har hun delt et bilde av de to i en bil, samt en kort videosnutt hvor de danser og kysser på en klubb.

«Jeg lurer på hvordan jeg kunne være så heldig at du forelsket deg i meg. Jeg elsker deg. Jeg elsker oss. Jeg elsker hvert øyeblikk vi tilbringer sammen», skrev hun under.

ROMANSE: Vil noen finne tonen på «Skal vi danse 2022»? Vi spurte deltakerne. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Hemmelig forhold

Saade har tidligere også hyllet sin bedre halvdel. Da han i fjor gikk seirende ut av den svenske versjonen av «Skal vi danse», «Let's dance», hadde han følgende å si om kjæresten:

- Hanna betyr alt. Da jeg møtte Hanna startet livet på nytt, på en måte som jeg knapt kan beskrive.

Selv om paret nå er veldig åpne om sine følelser for hverandre, har det ikke alltid vært slik. I begynnelsen holdt de nemlig forholdet hemmelig.

I fjor sommer kunne Schönberg nemlig avsløre at de hadde en relasjon lenge før de i starten av 2021 gikk ut offentlig.

FUNKYFAM: Hvem er best på fest, best likt og sterkest? La Funkyfam svare. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

- Vår første tur sammen til Ibiza i fjor sommer vil alltid være veldig spesiell. Eric spurte meg spontant om jeg ville bli med ham til Ibiza. Vi hadde skjult oss for offentligheten hjemme i Sverige fordi vi ikke ville at det skulle være så mye sladder om oss på den tiden, men vi var faktisk veldig forelsket, uttalte hun til Expressen den gang.

LES OGSÅ: På luksusferie med norsk flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer