Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe:

Hyller kjæresten på bursdagen

Janne Formoes dikt setter følelsene i sving.

<strong>HURRA:</strong> I dag fyller Jan Fredrik Karlsen 46 år, noe hans kjæreste - skuespiller Janne Formoe - ikke lar gå upåaktet hen i sosiale medier. Foto: Andreas Fadum
HURRA: I dag fyller Jan Fredrik Karlsen 46 år, noe hans kjæreste - skuespiller Janne Formoe - ikke lar gå upåaktet hen i sosiale medier. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

Det er velkjent at skuespiller Janne Formoe (43) har vært i et av-og-på-forhold med musikk-mogul Jan Fredrik Karlsen (46) - noe duoen selv har vært åpen om tidligere.

Formoe og Karlsen traff hverandre for første gang under innspilling av TV 2-programmet «Senkveld» i 2004, og fant raskt tonen. I 2007 fridde Karlsen til Formoe, men fire måneder senere var det slutt på romansen og forlovelsen ble brutt.

Siden den gang har paret, som for øvrig har datteren Felicia (14) sammen, vært av og på med jevne mellomrom. I desember i fjor bekreftet de nok en gang at de hadde funnet tilbake til hverandre, etter måneder med spekulasjoner.

Søt hilsen

Nå er det ingen tvil om at de to er forelsket i hverandre. I dag, mandag 17. juni, fyller Karlsen 46 år. Derfor har hans kjæreste bestemt seg for å gjøre stas på ham, med et rørende innlegg som tilsynelatende setter følelsene i sving hos hele kjendis-Norge.

På Instagram har Formoe delt et bilde sammen med Karlsen, der hun siterer følgende dikt av Trygve Skaug:

«Vi rotet oss ikke borti hverandre
det virker nesten som det var motsatt
at vi faktisk
ryddet oss hele veien frem
».

Diktet skrev han på Facebook og Twitter i 2015, og er siden blitt brukt som kjærlighetserklæringer av andre. Janne Formoe følger opp med å ønske Karlsen en fin bursdag, i form av emneknaggen «#happybirthdaymylove». Den koselige hilsenen avslutter hun med et hjertesymbol.

SØT MUSIKK: Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen har funnet tilbake til hverandre for femte gang. Det la de ikke skjul på under fredagens sending av Senkveld. Video: TV 2 Vis mer

Begeistrede kjendisvenner

Jan Fredrik Karlsen har i skrivende stund ikke svart på Instagram-innlegget, men flere av parets nære og kjente venner har åpenbart latt seg røre av den personlige hilsenen.

Pia Tjelta (41), Vanessa Rudjord (43), Lene Alexandra Øien (37), nygifte Haddy Njie (39), Unni Lindell (62) og Synnøve Skarbø (48) er blant dem som har kommentert den søte bursdagshilsenen.

Kjærlighetserklæringen er av den sjeldne sorten. Janne og Jan Fredrik deler sjelden bilder av hverandre i sosiale medier, men når de først bestemmer seg for å gjøre det, er det ekstra hyggelig.

For en ukes tid siden delte Formoe et koselig pinsebilde på Instagram, der hun, kjæresten og deres datter sitter i sola. Bildet ble tatt på skuespillerens hytte, skriver hun under innlegget.

Opp og ned

Som nevnt, har forholdet vært preget av opp- og nedturer. Noen måneder etter den brutte forlovelsen i 2007, fant paret tilbake til hverandre, men igjen tok forholdet slutt.

I 2015 hadde duoen gått fra hverandre fire ganger. Da uttalte Formoe at det var slutt for siste gang.

I mars i fjor åpnet 43-åringen, som har vært i et annet forhold etter Karlsen, seg om det humpete kjærlighetslivet.

Det gjorde Janne Formoe overfor TV 2-profil Solveig Kloppen i «En kveld hos Kloppen», der sistnevnte inviterer et knippe kjendiser hjem til seg.

<strong>KJÆRESTER IGJEN:</strong> Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen har tidligere hatt et av-og-på-forhold. Her på fest hos Petter Stordalen i 2009. Foto: Tor Lindseth
KJÆRESTER IGJEN: Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen har tidligere hatt et av-og-på-forhold. Her på fest hos Petter Stordalen i 2009. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Der fortalte Formoe blant annet om tiden da det stormet som verst.

- Det blir en tabloid, litt flau greie. Det virker så surrete, men så handler det egentlig bare om å ville få til kjærligheten, sa hun i programmet.

- Skamfullt

«Neste sommer»-skuespilleren fortalte videre at hun skammet seg veldig over situasjonen, og at hun ikke klarte å kontrollere følelsene sine.

- Det var kjempetøft, og jeg synes det var helt forferdelig skamfullt. Jeg kunne ha flere perioder hvor jeg ikke klarte å styre meg, og kunne begynne å grine hvor og når som helst. Det var rart å ikke ha kontroll, men jeg var veldig lei meg over alt som hadde gått i grus.

Formoe forklarte også at hun gjerne ville få det til å fungere med Karlsen, både for kjærlighetens del og for datteren, og at hun derfor ga forholdet mange sjanser.

- Det skammer jeg meg ikke for lenger, det er jeg stolt over, sa hun den gang.

LES OGSÅ: - Tenkte: Det er vel ikke vits å nekte mer nå

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer