Triana Iglesias:

Hyller kjæresten med søt bursdagshilsen

- Slutt aldri å inspirere verden med ditt vesen.

HYLLER KJÆRESTEN: Triana Iglesias er fortsatt stormforelsket i kjæresten sin, Mikael Gabriel, som hun har vært sammen med siden 2015. Nå hyller hun ham på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
HYLLER KJÆRESTEN: Triana Iglesias er fortsatt stormforelsket i kjæresten sin, Mikael Gabriel, som hun har vært sammen med siden 2015. Nå hyller hun ham på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2015 ble det kjent at «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias (36) hadde blitt sammen med den finske artisten Mikael Gabriel (29).

Rett før 2016 bikket over til 2017 avslørte paret på sosiale medier at de hadde tatt forholdet et steg videre - og forlovet seg.

Triana publiserer ofte søte bilder sammen med sin kjære på sosiale medier, og hun har tidligere uttalt at hun er «så forelsket at jeg nesten dør».

Romantisk gratulasjon

I anledning Mikaels bursdag hyller hun ham nå på Instagram, samtidig som hun refererer til seg selv som «den irriterende personen på sosiale medier som publiserer kjærlighetsspam».

«Jeg føler meg så velsignet som har deg ved min side, og jeg vil ønske deg gratulerer med dagen fra Mexico. Jeg kan nesten ikke vente med å se deg om fem dager. Tilbake i armene dine der jeg føler meg trygg, se smilet ditt som får hjertet mitt til å gjøre en salto. Jeg føler så mye beundring og kjærlighet for deg, på så mange måter», skriver hun blant annet.

Triana er nemlig for tiden i Mexico, der hun spiller inn den ellevte sesongen av det populære programmet «Paradise Hotel». Der har hun vært programleder gjennom alle sesongene.

«Livet med deg har virkelig vist meg hvor mye man kan vokse og utvikle seg når man har den rette personen ved sin side, som man jobber sammen med gjennom utfordringer og alle de vakre øyeblikkene», fortsetter hun blant annet, før hun avslutter med:

«Gratulerer med dagen, min kjære. Slutt aldri å inspirere verden med ditt vesen».

Ingen bryllupsplaner

I et nylig intervju med VG, tre år etter at hun forlovet seg, fortalte 36-åringen at paret ennå ikke har fastslått noen bryllupsplaner.

Den flotte programlederen kunne også fortelle at hun neppe kommer til å avsløre giftermålet før etter at hun har giftet seg.

- Vi har ikke satt noen dato ennå, og når det skjer, tror jeg dere kommer til å få vite det etter at det har skjedd, fortalte Triana til avisen.

Videre fortalte programlederen at paret snakket om bryllupet på nyttårsaften, men at de foreløpig ikke har bestemt seg for hvordan det vil bli.

- Vi er skikkelig lykkelige, plutselig stikker vi av og gifter oss, eller så blir det et stort bryllup. Vi vet ikke.

Avstandsforhold

Mens Triana er bosatt i Oslo, bor Mikael Gabriel fremdeles i Finland.

Å være i et avstandsforhold skaper sjelden problemer for dem, og de ser hverandre så ofte de kan, har Triana tidligere uttalt til Se og hør.

- Man blir jo ekstremt knyttet til noen når man er borte fra hverandre i en uke her og der. Man får en helt annen kontakt. Jeg merker i hvert fall det. Jeg har aldri vært så knyttet til noen som jeg er til ham. Jeg får så mye kjeft av en kamerat fra Elverum, fordi jeg ikke besøker ham. Jeg prøver å forklare ham at det faktisk tar kortere tid å fly til Finland, sa hun i 2017.

PARADISE-SITATER: Triana er programleder for niende gang på Paradise Hotel. Men husker hun hvem som har lever gullsitatene? Reporter: Kine Falch / Video: Lise Rafaelsen Vis mer

Triana har kun lovord å si om kjæresten, og har tidligere uttalt at hun er stormforelsket i den finske rapperen.

- Han er SÅ bra. Jeg er så forelska at jeg nesten dør. Jeg har fått meg verdens beste kjæreste og han er bare alt, sa hun til Se og hør like etter at de ble et par.

Triana møtte den finske artisten da de begge deltok på det internasjonale billøpet «Gumball 3000» i 2015.

HØYDEPUNKT: Triana Iglesias har vært programleder for «Paradise Hotel» i 10 år. Da Se og Hør og Dagbladet møtte henne i Mexico i forkant av innspillingen av den tiende sesongen, røpte Triana hvilke øyeblikk hun husker best fra de ni forrige sesongene. Hun forteller også hvorfor hun begynte å kjefte på en av deltakerne i en av de mest dramatiske finalene i «Paradise»-historien. Video: Marie Røssland / Reporter: Kine Falch Vis mer

LES OGSÅ: - Derfor forandret hun på utseendet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer