Liam Payne og Cheryl Cole:

Hyller kjæresten for jobben hun gjør når han er borte

Feiret jul for første gang som foreldre.

FAMILIETID: Liam Payne og Cheryl Cole feiret jul for første gang som foreldre. Foto: NTB Scanpix

FAMILIETID: Liam Payne og Cheryl Cole feiret jul for første gang som foreldre. Foto: NTB Scanpix

Vis mer
Publisert

(Se og Hør): For «One Direction»-stjernen Liam Payne (24), og hans ti år eldre kjæreste Cheryl Cole (34), har denne julen vært helt spesiell.

Dette er nemlig deres første jul sammen, og deres første jul som foreldre.

I et åpent brev til fansen, gjengitt av flere utenlandske nettsider, deriblant The Sun, hyller han kjæresten sin for alt hun gjør mens han har vært borte på turné.

- Det å holde barnet mitt for første gang er et fantastisk minne jeg ikke kommer til å glemme. Å se han vokse opp er fantastisk å se, åpner han opp brevet med, og fortsetter:

- Cheryl har vært en utrolig flink mor til baby Bear siden dagen han ble født. Jeg kan ikke takke henne nok for det.

Saken fortsetter under:

FORELDRE: Det var i mars Cheryl Cole og Liam Payne ble foreldre for aller første gang til lille Bear Grey Payne. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Det var i mars Cheryl Cole og Liam Payne ble foreldre for aller første gang til lille Bear Grey Payne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Min første jul som pappa

De siste ukene har Liam flydd til og fra USA for å promotere sin nye musikk, og den siste tiden har vært preget av flere uker borte fra kjæresten og den lille sønnen.

Nå er han endelig hjemme til jul, og han forteller at han gleder seg til å tilbringe litt tid sammen med den lille familien sin. Han hyller også Cheryl for alle juleforberedelsene hun har måtte gjort uten ham.

- Huset har blitt pyntet opp til jul, og nå er det skikkelig julestemning. Jeg har vært borte en liten stund og har kun sett noen bilder. Det har vært det vanskeligste med å være borte, skriver han og legger til:

- Dette er min første jul som pappa. Det beste tipset jeg har fått så langt er å kjøpe masse skinnende julepapir. Det er det babyer synes er interessant.

Aldri skiftet en bleie

Det var i mars duoen kunne dele den gledelige nyheten om at de hadde blitt foreldre til lille Bear Grey Payne​. Nyheten kom omtrent et år etter at det ble kjent at Cheryl hadde forelsket seg i «One Direction»-stjernen.

Ifølge Liam var dette noe som forandret livet hans fullstendig.

- Det øyeblikket en liten jente eller en gutt ser deg inn i øynene forandrer livet seg for alltid, fortalte han i radioshowet «The Kyle and Jackie O Show», ifølge nettstedet Contactmusic.

⭐️🙌🏼🙏🏼

Et innlegg delt av Liam Payne (@liampayne)

Men alt har ikke bare vært lett. Det å skulle tilpasse seg en helt ny hverdag har vært utfordrende for 23-åringen. Han har nemlig aldri fått øve seg på mindre søsken, fortalte popstjernen.

- Da han ble født hadde jeg aldri byttet en bleie før. Jeg hadde aldri noen yngre søsken som jeg kunne bytte bleier på. Det er ikke noe jeg ville hatt som hobby. Jeg vet ikke om jeg snakker for andre fedre, men man må bare bite i det sure eplet og gjøre det. Det er vårt ansvar, sa Liam.

Møttes på TV

Det var i 2008 Liam og Cheryl møttes for første gang, da Liam stilte opp på audition for «X Factor», der Cheryl var dommer. Da var Liam bare 14 år gammel.

- Hun har vært drømmedama mi siden jeg var mye yngre. Hun er en fantastisk person og det er helt utrolig å ha en som kan relatere seg til så mye, en som har tatt større steg enn meg. Solokarrieren hennes var utrolig. Hun har vært i bransjen i 14 år nå. Hun støtter meg fullstendig, har Liam uttalt i Us Weekly.

Selv om duoen har kjent hverandre i en årrekke, var det først i 2016 forholdet utviklet seg.

Romansen oppsto kort tid etter at Cheryl skilte seg fra ektemannen, Jean-Bernard Fernandez-Versini.

FØRSTE MØTE: Første gang One Directions Liam Payne var på audition til «X-Factor», møtte han Cheryl Ann Fernandez-Versini, den gang Cheryl Cole. Han var 14 år. Hun var 24 år og gift. Nå venter de barn sammen. Video: ITV / Reuters Vis mer

LES OGSÅ: Ble mamma på julaften

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer