Andrine Hegerberg og Markus Neby:

Hyller kjæresten etter skrekk-skaden

Markus Neby med rørende Instagram-innlegg.

RØD LØPER: Markus Neby og kjæresten Andrine Hegerberg ble tvunget til å flytte sammen under corona-krisen. Her avslører Neby hva planene er når landegrensene åpner igjen. Vis mer
Publisert

Sesongen har ikke gått helt på skinner for fotball-esset Andrine Hegerberg (27). I forrige uke røyk hun korsbåndet på trening med klubben i Roma, der hun har spilt siden 2019.

«Jeg er knust over å dele at jeg har røket korsbåndet. Det er vanskelig å sette ord på det. Jeg har dedikert hele livet mitt til denne sporten, og jeg vil uten tvil gjøre alt for å komme tilbake», skrev Hegerberg på Twitter mandag.

Hun har siden 2019 vært i et forhold med NRK-profilen og musikeren Markus Neby (29), som nå hyller kjæresten i et innlegg på Instagram etter at skrekk-skaden ble kjent mandag kveld.

- Kommer til å smelle

«Favorittspilleren min er ute med skade og det er dritt. Hun har heldigvis en av de mest vanvittige psykene jeg har vært borti, så dæven som det kommer til å smelle når hun er tilbake. Da skal det grines, snørres og ropes noe inni helvete fra tribunen der», skriver Neby.

Innlegget har i skrivende stund fått over 4000 likerklikk, og et drøss av ønsker om god bedring til Hegerberg, som ifølge VG mest sannsynlig skal opereres i Oslo.

Moren Gerd Stolsmo sier til avisen at datteren skal gjennom en periode med opptrening hjemme i Norge etter operasjonen, noe som betyr at Hegerberg vil få kjærkommen tid sammen med kjæresten fremover.

NYE STEG: Markus Neby og Andrine Stolsmo Hegerberg gjestet «Senkveld» sammen, og her kunne de avsløre at de har tatt forholdet til et nytt nivå. Vis mer

Avstandsforhold

De har nemlig hatt et avstandsforhold helt siden de ble sammen i 2019. Mens Neby bor i Oslo, holder Hegerberg til i den italienske hovedstaden der hun spiller for AS Roma.

Kjæresteparet har ikke fått sett mye til hverandre som følge av coronapandemien, og da Neby gjestet «Lørdagsrådet» i desember, kunne han røpe at de ikke hadde sett hverandre på godt over tre måneder.

- Det er godt over 100 dager siden jeg har sett henne. Jeg har en klump i halsen som vokser. Vi snakkes hver dag og vi facetimer og chatter med hverandre, fortalte Neby, som ikke la skjul på at det er kjipt å være borte fra kjæresten.

Det å ikke vite hvor lenge det er til de sees igjen, beskrev han som tungt. De hadde også spikret en dato for når de forhåpentligvis kunne få møtes igjen.

- Vi har hele tiden satt en dato - 6. desember. Da er jeg ferdig med alt jeg skal gjøre som jeg trenger å være til stede for i Oslo, så da har jeg sagt hele veien at uansett hva, så skal vi sees på en eller annen måte, fortsatte han.

SPENT: Silje Nordnes er aktuell som er programleder i NRKs nyeste tilskudd til lørdagsunderholdning, «Maskorama». Vis mer

- Fortsatt nyforelsket

Fotballspilleren og NRK-profilen holdt forholdet hemmelig i lang tid før de omsider bekreftet romansen i juni 2019. Da Se og Hør snakket med Neby i juni i fjor, fortalte han at de har holdt på nyforelskelsen lenger enn normalt som følge av avstandsforholdet.

- Jeg har tenkt at når jeg kommer ut av nyforelskelsen, så må jeg være i toppform - for da ser hun hva hun er sammen med. Det har jeg kanskje fremskyndet, det at nyforelskelsen forsvinner. Men det gnistrer fortsatt, sa han lattermildt den gang.

29-åringen fortalte også at avstandsforholdet fungerer fint.

KJÆRESTER: Maria Stavang og Magnus Devold viste seg offentlig som par for første gang på P3 Gull. Vis mer

- Det har heldigvis fungert. Det hadde vært leit hvis vi ikke trivdes i hverandres selskap når vi er kjærester, men det har vist seg at vi gjør det, sa Neby.

Programlederen avslørte også at et samboerskap ikke var aktuelt med det første - av naturlige årsaker.

- Ikke akkurat nå, siden jeg har en jobb her. Men jeg kunne tenkt meg litt lengre perioder der borte. Roma liksom, det er jo deilig å være der uansett, sa Neby til Se og Hør.

Likevel innrømmet han at de på sikt kunne tenke seg å bo sammen permanent.

- Ja, herregud, men det er ikke noe tema nå. Det er fryktelig upraktisk når hun bor i Roma. Det er vanskelig å pendle fra NRK til Colosseum hver dag.

LES OGSÅ: - Får helt vondt innvendig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer