Ailo Gaup og Anne Rimmen:

Hyller kjæresten etter operasjonen

- Heier på deg gutten min, skriver Anne Rimmen etter kjærestens tredje kneoperasjon.

FÅR STØTTE FRA ANNE: Ailo Gaup får varme ord etter å ha blitt operert i kneet for tredje gang. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
FÅR STØTTE FRA ANNE: Ailo Gaup får varme ord etter å ha blitt operert i kneet for tredje gang. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

For litt over ett år siden ble den tidligere motocross-stjernen Ailo Mikkelsen Gaup (39) innlagt på sykehus etter et voldsomt krasj på motorsykkel.

- Jeg tok meg imot med nakken. Ingen brudd, bare prolaps og litt forslått, utdypet han i en SMS til VG.

Mandag kunne Gaup fortelle at han var tilbake i sykehussenga. Denne gang for en kneoperasjon.

Skryter av Ailo

Legene har nå fjernet metall fra en rekonstruksjon av kneet som han fikk utført i mai, etter en infeksjon av gule stafylokokker - samt muligens andre bakterier.

- Det er ikke ideelt. Det er litt skremmende og rekonstruksjonen var kompleks allerede til å begynne med, skrev han på sin Instagram-profil for et par dager siden.

Gaups kjæreste og tidligere NRK-profil Anne Rimmen (36) la tirsdag ut et bilde fra Oslo Universitetssykehus på Instagram, der hun hyller motocross-kjøreren som la opp i 2009.

- Hvis livet var som Tour de France, så hadde du vunnet den prikkete klatretrøya. Fordi du er god i motbakker og fordi du er seig, skriver 36-åringen, og fortsetter:

- I dag gjennomgikk du den tredje kneoperasjonen på to måneder. Denne gang med bare lokalbedøvelse. La oss håpe det blir den siste og at du slipper mer nå. Heier på deg, gutten min.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.