Herman Flesvig:

Hyller kjæresten: - Støtter meg alltid

Komikeren med takkeinnlegg etter tv-suksessen.

TV-SUKSESS: Herman Flesvig drar svimlende seertall til NRK med «Førstegangstjenesten». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
TV-SUKSESS: Herman Flesvig drar svimlende seertall til NRK med «Førstegangstjenesten». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helgen har det kommet en rekke episoder fra komiker Herman Flesvigs (28) «Førstegangstjenesten» på NRK, en for mange etterlengtet serie etter at det i fjor ble sluppet to pilotepisoder.

Den ferske serien har fått terningkast i toppsjiktet, blant annet en sekser fra Dagbladets anmelder.

«Skikkelig skummelt»

Det er med andre ord god grunn til å være fornøyd for Flesvig, som ikke legger skjul på at responsen har vært har vært overveldende.

«Jeg har vært nervøs, og det har vært skikkelig skummelt. Tusen, tusen takk til alle som har sett på «Førstegangstjenesten». Jeg har jobbet i et team på NRK med fantastiske folk, hver eneste en i produksjonen er håndplukket og har virkelig gitt alt. De har et eierskap og et ønske om at serien skal bli best mulig, og de har jobbet døgnet rundt og dratt denne serien i land! Dere er helt overlegne», skriver han i et Instagram-innlegg, hvor de ulike karakterene i serien er avbildet.

KOMISK: Herman Flesvig har nok en gang tatt på seg militæruniformen for å spille et mangfold av komiske karakterer i Førstegangstjenesten. Video: NRK Vis mer

Mandag ble seertallene klare, som i norsk sammenheng er svært høye. To av de nye episodene som ble lagt ut fredag, har hver blitt sett av svimlende 1,3 millioner seere.

Videre takker Flesvik regissør Erlend Westnes, som han forklarer har jobbet frem det beste i ham.

Takket kjæresten for støtten

I takketalen gjør også Flesvik noe så sjeldent som å uttale seg om kjæresten sin.

«Jeg vil også takke venner, familie, manager, og ikke minst en fantastisk kjæreste som alltid støtter meg når jeg lever i en boble med mye jobbing, kombinert med periodevis fosterstilling og nerver. Tusen, tusen takk! Dere holder meg på bena», avslutter han innlegget.

AVSLØRER: - Jeg er en veldig heldig gutt som er sammen med henne. Video: Julie Easter Christiansen / Rød Løper Vis mer

Flesvigs manager, Laila Robe, har tidligere gjort det klart overfor Se og Hør at Flesvig ikke vil kommentere privatlivet sitt.

28-åringen verner altså om forholdet, som han for første gang uttalte seg om under Gullruten i sommer.

NEKTET TJENESTE: Herman Flesvig gjør stor suksess med NRK-programmet «Førstegangstjenesten», men én detalj hindret komikeren å selv kunne tjenestegjøre i forsvaret. Video: «Lindmo», NRK Vis mer

- Det har tatt sin tid. Det er veldig hyggelig. Jeg er en veldig heldig gutt som får være sammen med henne, sa han til Se og Hør da.

Siden har det blitt kjent at paret har flyttet sammen.

Flesvigs utkåredes identitet er imidlertid ikke kjent.

Fikk kritikk

«Førstegangstjenesten» er altså et humorkonsept skapt av Flesvig, hvor man blir kjent med Ahre-Ketil, Ola Halvorsen, Preben Lohrengren og Tanja Laila Gaup, som alle har ulike utgangspunkt og formål med militæret.

Selv om serien har blitt skrytt opp i skyene av mange, er det ikke alle som er utelukket positive til NRK-serien. Rapper Yaw Britwum (25), bedre kjent under artistnavnet Britz, har blant annet skapt debatt i sosiale medier - etter at han kritiserte Flesvig i et intervju med YLTV.

Kritikken gikk ut på at karakteren Ola Halvorsen ble for karikert, og at ungdom på Haugenstua får konsekvenser av humorserien - nemlig å motbevise stereotypen.

Flesvig uttalte seg for første gang om kritikken før helgen, hvor han understreket at han aldri var ute etter å såre noen.

HET: Herman Flesvig er i vinden for tiden, og nå har han sluppet låta «Josefine». Produsent: Anders Nilsen Vis mer

- Det går inn på meg. Jeg er konfliktsky og hater å såre folk. Jeg har aldri hatt som intensjonen å såre eller krenke noen når jeg driver med humor, sa han til VG.

LES OGSÅ: Legger seg flat etter hyttebråket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer