Herman Flesvig:

Hyller kjæresten: - Støtter meg alltid

Komikeren med takkeinnlegg etter tv-suksessen.

TV-SUKSESS: Herman Flesvig drar svimlende seertall til NRK med «Førstegangstjenesten». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
TV-SUKSESS: Herman Flesvig drar svimlende seertall til NRK med «Førstegangstjenesten». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helgen har det kommet en rekke episoder fra komiker Herman Flesvigs (28) «Førstegangstjenesten» på NRK, en for mange etterlengtet serie etter at det i fjor ble sluppet to pilotepisoder.

Den ferske serien har fått terningkast i toppsjiktet, blant annet en sekser fra Dagbladets anmelder.

«Skikkelig skummelt»

Det er med andre ord god grunn til å være fornøyd for Flesvig, som ikke legger skjul på at responsen har vært har vært overveldende.

«Jeg har vært nervøs, og det har vært skikkelig skummelt. Tusen, tusen takk til alle som har sett på «Førstegangstjenesten». Jeg har jobbet i et team på NRK med fantastiske folk, hver eneste en i produksjonen er håndplukket og har virkelig gitt alt. De har et eierskap og et ønske om at serien skal bli best mulig, og de har jobbet døgnet rundt og dratt denne serien i land! Dere er helt overlegne», skriver han i et Instagram-innlegg, hvor de ulike karakterene i serien er avbildet.

Mandag ble seertallene klare, som i norsk sammenheng er svært høye. To av de nye episodene som ble lagt ut fredag, har hver blitt sett av svimlende 1,3 millioner seere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer