Ben Affleck og Jennifer Lopez:

Hyller kjæresten: - Jeg er målløs

Hollywood-stjernen røper detaljer om sin utkårede.

MÅLLØS: Filmstjernen skryter kjæresten opp i himmelen. Foto: Joel C Ryan / Invision / AP / NTB
MÅLLØS: Filmstjernen skryter kjæresten opp i himmelen. Foto: Joel C Ryan / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at Jennifer Lopez (52) og Ben Affleck (49) er en av de mest omtalte gjenforeningene i nyere tid, og flere har heiet ivrig på turtelduene helt siden det ble kjent at de hadde funnet tilbake til hverandre.

På begynnelsen av 2000-tallet var paret å anse som et av Hollywoods store «it-par», samtidig som blant andre Brad Pitt (57) og Jennifer Aniston (52). Pressen ga dem derfor det folkekjære navnet «Bennifer», og de var stadig omtalt verden rundt.

Affleck legger ikke skjul på sin beundring overfor sin kjære, og røper romantiske detaljer om «On the Floor»-sangeren i et intervju med Adweek.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Betyr mye

Det var i april romanseryktene kom på løpende bånd, og siden den gang har de to blant annet blitt tatt på fersken i hete omfavnelser, introdusert barna sine til hverandre og reist på ferier sammen.

I juli kunne likevel paret endelig besvare det fansen har lurt på i månedsvis, noe de gjorde ved å dele et hett kyssebilde på Lopez' Instagram.

Da han ble intervjuet av Adweek, skrøt Affleck stort av partneren. Han trekker spesielt frem hvordan Lopez kjemper for likestilling for fargede kvinner.

Intervjuet ble gjort i forbindelse med Adweeks prisutdeling for kategorien «Brand Visionary», som i år ble tildelt den 52 år gamle sangeren.

GJENFORENT: Etter 18 år er superduoen gjenforent på den røde løperen. Her er paret avbildet sammen under en basketballkamp i 2003. Foto: Mark J. Terrill / AP / NTB
GJENFORENT: Etter 18 år er superduoen gjenforent på den røde løperen. Her er paret avbildet sammen under en basketballkamp i 2003. Foto: Mark J. Terrill / AP / NTB Vis mer

- Alt jeg kan si til deg, er at jeg har sett de forskjellene som representasjon gjør. Fordi jeg gang på gang har sett at fargede kvinner som møter Jennifer, forteller henne hvordan hun fremstår som en sterk kvinne og en suksessrik kvinne, og det at hun krever sin rettmessige andel av businessverdenen betyr mye for dem, sier trebarnsfaren, og legger til:

- Jeg er målløs over Jennifers effekt på verden.

IMPONERER: I et videoklipp publisert på Jennifer Lopez' Youtube, er det tydelig at datteren Emme (11) er avkom av moren. Her imponerer hun med herlig sangprestasjon. Vis mer

Han utdyper videre at partneren er en stor inspirasjonskilde for flere mennesker, og at han beundrer og respekterer sangstjernens enorme effekt på verden.

- Jennifer har inspirert en massiv gruppe mennesker til å føle at de har en plass ved bordet i dette landet. Det er en effekt som veldig få mennesker gjennom historien har hatt, noe som jeg aldri vil kunne vite noe om, og noe jeg bare kan stå ved siden av og beundre med respekt.

«Dette er søtt»

For mange var parets hete kyss en god nok bekreftelse på duoens sivilstatus, men for mange ble den siste spikeren i kisten da superduoen nylig ble observert sammen på den røde løperen under filmpremieren for «The Last Duel» i Italia.

Det har ikke skjedd på 18 år.

GJENFORENT: Stjerneparet Jennifer Lopez og Ben Affleck har funnet kjærligheten igjen - 18 år etter at de brøt forlovelsen. Nylig viste de seg sammen på rød løper. Foto: Yara Nardi / Reuters / NTB
GJENFORENT: Stjerneparet Jennifer Lopez og Ben Affleck har funnet kjærligheten igjen - 18 år etter at de brøt forlovelsen. Nylig viste de seg sammen på rød løper. Foto: Yara Nardi / Reuters / NTB Vis mer

Etter flere måneder med romansespekulasjoner kan man dermed trygt si at kvelden ble kronen på verket for mange.

Det er heller ikke mangel på støtte fra fans og andre kjent fjes i sosiale medier, der blant andre Gwyneth Paltrow (48) har beundret det vakre paret.

«OK, dette er søtt», skrev hun til et innlegg der bilder av Hollywood-duoen er delt.

«Med all den syke og uventede dritten som har skjedd i verden de siste 18 månedene, er Bennifer-gjenforeningen kanskje det sykeste og mest uventede», skrev sosiale medier-profilen Thefatjewish om stjerneparet.

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserte Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoene av dem sirkulerte på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

LES OGSÅ: Stjernen i ekstase over «Bennifer»-gjenforening

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer