Kim Kardashian:

Hyller Kanye etter bruddet

Kim Kardashian og familien har tydeligvis fremdeles varme følelser for rapperen.

BRUDD: I vinter gikk Kim Kardashian og Kanye West fra hverandre etter syv års ekteskap. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB

BRUDD: I vinter gikk Kim Kardashian og Kanye West fra hverandre etter syv års ekteskap. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter lang tids spekulering på at kjærligheten hadde tatt slutt mellom stjerneparet Kim Kardashian (40) og Kanye West (44), kunne TMZ i februar melde at de to skulle skilles.

Den populære duoen giftet seg i 2013, og har siden den gang blitt en familie på seks. Sammen har de barna North (7), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (2).

«Dette gjør meg så trist»

Til tross for bruddet virker det som om Kardashian-klanen fremdeles har varme følelser for rapperen.

Tirsdag fyller nemlig firebarnsfaren 44 år, og i den anledning tok først Kims lillesøster, Khloé Kardashian (36), til sosiale medier for å gjøre stas på sin tidligere svoger.

- Gratulerer med dagen til min bror gjennom hele livet!!! Ha den fantastisk bursdag Ye! Sender deg kjærlighet og velsignelser! skriver hun sammen med dette bildet:

Et par timer etter Khloés post delte også Kim Kardashian en hyllest til eksmannen sin.

- Gratulerer med dagen! Elsker deg resten av livet! lyder bildeteksten til innlegget som viser duoen sammen med tre av barna.

I skrivende stund har bildet fått over 1,6 million likerklikk og 12 300 kommentarer. Mange virker å være svært glade over å se at de to eksene angivelig har et godt forhold etter det ferske bruddet. Mens andre synes det hele er merkelig.

- Mitt konsept av hva som er kjærlighet, skriver en.

- Dette gjør meg så trist, deler en annen.

- Kunne bildeteksten vært mer pinlig, mener en tredje.

BRYTER SAMMEN: Da Kim Kardashian snakket om Kanye i «Keeping up with the Kardashian» bryter hun sammen. Video: TV 2 Vis mer

- Vent, hva skjer? undres det.

- Vi vil ha Kimey tilbake igjen.

- Wtf! Jeg er skikkelig forvirret. Betyr dette at "en del av meg vil alltid elske ham?" spør enda en.

- Jeg vil bare grine når jeg ser dette.

- Jeg elsker dette, Kim, skrytes det.

Kris Jenner (65) har også tatt seg tid til å vie Kanye oppmerksomhet på den store dagen. På sin Instagram-story har hun delt et bilde av seg selv og eks-svigersønnen som holder hender.

- Gratulerer med dagen, Kanye West, står det på bildet.

Hyller Kanye etter bruddet

«En fuckings fiasko»

Kanyes bursdag kommer nesten fire måneder etter at brudd-nyheten ble kjent.

Sist uke fortalte Kim om problemene med artisten i den ferskeste episoden av «Keeping Up With The Kardashians».

Her begynte hun å krangle med søstrene Kendall og Khloé på grunn av noen kjeks mens de ferierer i Lake Tahoe.

- Kim har slitt privat bak kamera med forholdet, og det er tøft fordi hun omdirigerer så mye av sin frustrasjon, tristhet og sinne. Og du vet, noen ganger lar du det gå utover ting som ikke har noe å gjøre med det du går gjennom, sa Khloé om opptrinnet etterpå, ifølge People.

SKILLES: TMZ melder den 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

West og Kardashian var fortsatt sammen da episoden ble spilt inn, men de gikk gjennom en mildt sagt turbulent periode i ekteskapet. Den kjente rapperen var ikke med på familieferien.

I samme episode svarte Kim følgende på spørsmål fra Khloé om hvordan det sto til i ekteskapet:

- Det er ikke noe krangling, nå er det rolig, og jeg bare henger på, sa hun - før lillesøsteren avslørte til kameraene at det nettopp hadde vært svært opphetet mellom duoen.

- Kim har mye å takle akkurat nå, og det er tøft fordi før vi reiste, hadde hun og Kanye en kjempestor krangel.

Litt senere i episoden fortalte også Kim selv om det skakkjørte ekteskapet.

- For å være helt ærlig, så klarer jeg ikke dette lenger, delte hun, oppløst i tårer.

- Hvorfor er jeg fortsatt på dette stedet, hvorfor har jeg sittet fast i årevis? Han reiser og flytter rundt til forskjellige stater hvert år, mens jeg må holde meg sammen og oppdra barna.

BRYTER STILLHETEN: Natt til tirsdag 21. juli gikk Kanye West hardt ut på Twitter mot blant annet Kris Jenner, nå bryter hun stillheten. Vis mer

Videre beskrev hun West som en fantastisk far, og sa at han har gjort en veldig god jobb med barna.

- Jeg synes han fortjener en som kan støtte hvert steg han tar, følge ham overalt og flytte med ham til Wyoming - jeg kan ikke gjøre det. Han trenger en kone som støtter alt han gjør og som kan reise med ham og gjøre alt.

Selv innrømmet Kim at hun følte seg svært mislykket siden hennes tredje ekteskap også raknet:

- Jeg føler meg som en fuckings fiasko. Jeg mener, et tredje fuckings ekteskap.

LES OGSÅ: - De siste ukene har vært forferdelige

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer