Foto: Fame Flynet/ Faksimile Papermag
Foto: Fame Flynet/ Faksimile PapermagVis mer

Hyller hverandres rumper

- Baken min kan ikke sammenlignes med hennes.

SEOGHØR.NO: Pippa Middleton (31) og Kim Kardashian (34) er kvinnene med to av verdens mest omtalte rumper.

Pippa skapte mediestorm da hun viste sin veltrente bak i en ettersittende kjole under søsterens Kates bryllup til prins William av Storbritannia i 2011.

Kim Kardashian har gjennom TV-serien «Keeping up with the Kardashians» og mange opptredener på rød løper fått mange fans for sine kurver.

Hyller hverandre

ELSKER Å VISE FORMENE SINE: Kim Kardashian har flere ganger lagt ut lettkledde bilder av seg selv på sosiale medier.  Foto: Stella Pictures
ELSKER Å VISE FORMENE SINE: Kim Kardashian har flere ganger lagt ut lettkledde bilder av seg selv på sosiale medier. Foto: Stella Pictures Vis mer

I november viste hun rumpen - og mer til - da hun poserte naken på forsiden av bladet Papermag.

Nå avslører de to kvinnene at de begge har latt seg imponere av hverandre.

I sin spalte i avisen The Spectator, skriver Pippa at hun måtte stoppe opp da hun fikk vite om Kims dristige bilder for Papermag.

- «Årets rumpe»-prisen for 2014 går uten tvil til Kim Kardashian, etter at baken hennes eksploderte over internett i forrige måned. Selv om min egen har hatt en flyktig berømmelse, kan den ikke sammenlignes med hennes.

- Kims oppslag fikk meg til å stoppe opp. Hva er det med den amerikanske beundringen for rumper? Det kan virke som en besettelse, skriver hun ifølge Daily Mail.

- Hun har en fantastisk rumpe

Kim hevder hun kun ser på kommentaren som en kompliment.

- Hun har en fantastisk rumpe. Hun er en utrolig vakker person. Alt er greit, sier hun til E! News.

- Pinlig oppmerksomhet

Pippa Middleton har tidligere avslørt at hun opplevde all oppmerksomheten rundt sin egen bak som svært pinlig etter det kongelige bryllupet.

- Det var fullstendig uventet. Jeg tror ikke det var meningen at kjolen skulle skille seg ut, men heller blande seg i mengden.

- PINLIG: Pippa Middleton sa i juli i et intervju at hun ikke hadde planlagt å få så mye oppmerksomhet rundt seg selv etter søsterens bryllup til prins William i 2011.
- PINLIG: Pippa Middleton sa i juli i et intervju at hun ikke hadde planlagt å få så mye oppmerksomhet rundt seg selv etter søsterens bryllup til prins William i 2011. Vis mer

- Det var vel smigrende, men også pinlig fordi det ikke var planlagt, sa hun på TV-programmet  «The Today Show» i juli.

LES OGSÅ: Hennes mest berømte kroppsdel var igjen på utstilling