Drew Barrymore

Hyller eksmannens nye kone: - Forguder deg

Skuespiller Drew Barrymore er ingen bitter eks.

EKSER: Skuespiller Drew Barrymore og kunstkonsulent Will Kopelman skilte lag i 2016. Foto: Marion Curtis / Shutterstock Editorial / NTB
EKSER: Skuespiller Drew Barrymore og kunstkonsulent Will Kopelman skilte lag i 2016. Foto: Marion Curtis / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Etter fire års ekteskap skilte skuespiller Drew Barrymore (46) seg fra ektemannen Will Kopelman (43) i 2016. Paret har bevart vennskapet, og har også delt omsorg for døtrene Olive (9) og Frankie (7).

I høst giftet kunstkonsulent Will Kopelman seg med amerikanske Vogues motedirektør Alexandra Michler (34), i en romantisk seremoni i Massachusetts i Boston.

Paret forlovet seg i januar samme år, ifølge People.

Drew og Wills to døtre var blant brudepikene, og den 46 år gamle skuespilleren har gitt uttrykk for at hun ikke har et vondt ord å si om eksmannens nye kone.

- Han giftet seg med denne fantastiske kvinnen, Allie, og jeg føler at jeg har vunnet i lotteriet når det kommer til henne. (...) Jeg føler meg heldig som har fått en ny fantastisk sjel inn i våre liv, og jeg prøver ikke å bli bestevenninne med henne.

VOGUE: Alexandra Michler (t.v.) har moteansvar i amerikanske Vogue. Her på første rad under moteuken i New York i 2019. Foto: REX / Shutterstock / NTB
VOGUE: Alexandra Michler (t.v.) har moteansvar i amerikanske Vogue. Her på første rad under moteuken i New York i 2019. Foto: REX / Shutterstock / NTB Vis mer

- Hun vet at jeg forguder bakken hun går på, og at jeg er hennes største heiagjeng, men jeg gir dem også rom, forteller hun i Armchair Expert-podkasten til skuespiller Dax Shepard (46).

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Feirer høytider og reiser på ferier sammen

Hun er også klar på at hun har beholdt vennskapet og familiebåndene med eksmannens utvidede familie, og at hun ofte tilbringer tid både på ferie og hjemme hos dem. Nå også sammen med eksmannens nye kone.

- Vi henger sammen, vi spiser middag sammen og feirer barnas bursdag sammen. Det hender vi reiser på ferie sammen. Vi forsøker å finne en felles vei på en vakker, rolig og respektfull måte, sier hun i podkasten.

- Jeg synes at Will og jeg har gjort en skikkelig bra jobb med tanke på å sette barna våre først og vise solidaritet. Jeg er veldig nær familien hans. Vi feirer høytider sammen. Jeg er fremdeles hjemme hos dem. Jeg har hele tiden vært klar på at skilsmissen kommer til å skje, men ingenting annet trenger å endre seg. Og alle de andre stilte seg bak dette.

TOBARNSMOR: Drew Barrymore har døtrene Olive og Frankie med eksmannen WIll Kopelman. Her er den søte trioen på vei inn til 'Jimmy Kimmel Live!' i Los Angeles i 2018. Foto: REX / NTB
TOBARNSMOR: Drew Barrymore har døtrene Olive og Frankie med eksmannen WIll Kopelman. Her er den søte trioen på vei inn til 'Jimmy Kimmel Live!' i Los Angeles i 2018. Foto: REX / NTB Vis mer

Vil se eksmannen lykkelig

Ifølge People skrev den nygifte Will en hyllest til sin nye kone på sosiale medier, kort tid etter bryllupet i slutten av august:

«Etter denne helgen er det to ting som kommer til å skje: Jeg får kalle denne kvinnen kona mi, og barna mine får et nytt familiemedlem. Hva enn jeg gjorde i fortiden for å ende opp her jeg er i dag; jeg skal aldri ta det forgitt. Datter av en hjertekirurg: alle hjerter, fra hode til tå, elsker deg, Allie Micheler».

DEN GANG DA: Drew Barrymore og Will Kopelman giftet seg i 2012. De har to barn sammen. Foto: Amanda Schwab / AP Photo / Starpix / NTB
DEN GANG DA: Drew Barrymore og Will Kopelman giftet seg i 2012. De har to barn sammen. Foto: Amanda Schwab / AP Photo / Starpix / NTB Vis mer

Og allerede da forlovelsen ble kjent i januar var Drew Barrymore raskt ute med å hylle det nyforlovede paret:

- Jeg er så glad for at han har forlovet seg med denne fantastiske kvinnen. Jeg er høyst sannsynlig presidenten av fanklubben hennes. Det å ikke ha betegnelsen «Den onde stemor» er en stor velsignelse. Hun er fantastisk, og jeg vil at han skal være lykkelig, uttalte hun til The Howard Stern Show.

SJOKKERT: Drew Barrymore ble sittende målløs igjen da hennes tidligere skuespillerkollega, Michael Vartan, kom med en oppsiktsvekkende og koselig avsløring nylig. Vis mer

Flørtet med Leonardo DiCaprio

Siden bruddet med ektemannen har ikke Drew Barrymore vært i et offisielt forhold, og i samme intervjuet med Howard Stern på nyåret 2021 åpnet hun seg om datinglivet.

- Når folk sier at jeg burde begynne å date igjen, er responsen min alltid at jeg ikke har det i meg. Ingen andre skal fortelle deg når tiden er inne ... akkurat nå føler jeg meg fri.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Likevel har hun ingenting imot å flørte åpenlyst med Hollywood-kjekkasen Leonardo DiCaprio (46) på sosiale medier.

I et innlegg på Instagram i juli 2021, der «Titanic»-stjernen retter fokus mot global oppvarming og at planeten er på vei mot å bli overopphetet, responderer Drew Barrymore med glimt i øyet:

«Takk for at du alltid har vært en pioneer når det kommer til å redde kloden vår» og «Den eneste som burde være hot er du, og ikke planeten vår!».

Denne saken ble først publisert på KK.no

EKSER: Louise Angelica Riise og John Arne Riise dukket opp sammen på den røde løperen. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Sofie Losen. Vis mer

LES OGSÅ: Ba om skilsmisse på melding

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer