Drew Barrymore:

Hyller eksmannens ferske forlovede

Skuespilleren har alt annet en vonde ting å si om eksmannens kommende kone.

ÅPNER SEG: Skuespiller Drew Barrymore åpner seg om forholdet til eksmannen Will Kopelman. Her er de to i 2014, mens de fortsatt var gift. Foto: Stewart Cook/ REX/ NTB
ÅPNER SEG: Skuespiller Drew Barrymore åpner seg om forholdet til eksmannen Will Kopelman. Her er de to i 2014, mens de fortsatt var gift. Foto: Stewart Cook/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av februar ble det kjent at den amerikanske skuespilleren Drew Barrymores (46) eksmann Will Kopleman (42) hadde forlovet seg på nytt. Nyheten kom fem år etter at det ble kjent at han og Barrymore skulle skilles.

Det tidligere paret var gift fra 2012 til 2016, og fikk de to barna Olive (8) og Frankie (6) sammen i løpet av ekteskapet.

Selv om enkelte parter kan føle det som et ubehag når ekspartneren finner kjærligheten på ny, spesielt når det er barn innvolvert, skal ikke dette ha vært tilfellet for Barrymore.

Heller tvert imot.

BRUDD: Victoria Nadine snakker om bruddet med Silas Massa Vasstrand på «Senkveld». Video: TV 2 Vis mer

- En velsignelse

Nylig gjestet Barrymore «The Howard Stern Show», hvor hun åpnet seg om forholdet hun har til eksmannen fem år etter skilsmissen, ifølge Hollywood Life.

Under intervjuet kom det frem at «Charlie's Angels»-stjernen i dag har et fint forhold til Kopleman, og at de samarbeider godt og nært om å oppdra barna sine sammen.

Barrymore overrasket kanskje aller mest da hun tok bladet fra munnen og uttalte seg om eksmannens nylige forlovelse.

Kate Perry og Drew Barrymore møtes på rød løper og tar selfie foran fotografene. Video: Splash News Vis mer

- Jeg er så glad for å kunne si at han har forlovet seg med denne fantastiske kvinnen ved navn Allie, og jeg er nok trolig presidenten av fan-klubben hennes, sa en henrykt Barrymore, ifølge nettstedet.

Hva gjelder å slippe eksmannens nye kjærlighet nær barna, er heller ikke noe som skal være et problem.

- Den ikke-slemme stemoren er den største velsignelsen jeg kunne håpet på. Hun er bare så fantastisk. Jeg ønsker at han er lykkelig, sier Barrymore videre.

«Elsker deg»

Koplemans forhold ble kjent i desember, da han på sin egen private Instagram-konto kunne avsløre at han datet Vouge-redaktøren Allie Michler.

«Elsker deg, elsker deg, elsker deg», skrev Kopleman til et svart-hvit-bilde av at han kysser kjæresten på kinnet.

Kopelmans søster Jill Kargman (46) har senere delt bildet videre på sin profil, og skriver at hun er i ekstase over nyheten - og at hun gleder seg til å få Michler som svigerinne.

To måneder senere kom altså nyheten om at paret hadde tatt forholdet ett steg videre, og er altså forlovet - med det som kan virke som Drew Barrymores fulle støtte.

- Mitt verste mareritt

Det kan se ut til at den 46 år gamle skuespilleren har kommet over eksmannen, selv om hun selv har forblitt singel etter skilsmissen. Barrymore har imidlertid tidligere vært åpen om utfordringene som fulgte bruddet.

Da hun i 2017 gjestet «Ellen DeGeneres Show» snakket hun ut om den da ferske skilsmissen, om hvordan de løste situasjonen med barna.

SKILLES: TMZ melder den 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

- Alt handler om tonen man setter som familie. Man kan snakke om ting til man blir grønn i trynet av det, men barna dine ser hva du gjør hver dag - hele dagen lang. Den oppførselen og den kjærligheten, og ikke minst den ærligheten du gir dem, er det som skaper trygghet, sa Barrymore den gang.

Videre kom hun inn på skilsmissen - som hun naturligvis hadde håpet å unngå for barnas del.

- Det var mitt verste mareritt. Jeg hadde en inderlig drøm om å oppdra barna på en ultratradisjonell måte, altså skape en oppvekst for barna mine som var alt annet enn min egen, men sånn gikk det altså ikke. Nå vil jeg bare at de skal oppleve kjærlighet, ærlighet og samhold, sa hun den gang.

LES OGSÅ: - De er forskrekket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer