Drew Barrymore:

Hyller eksmannens ferske forlovede

Skuespilleren har alt annet en vonde ting å si om eksmannens kommende kone.

ÅPNER SEG: Skuespiller Drew Barrymore åpner seg om forholdet til eksmannen Will Kopelman. Her er de to i 2014, mens de fortsatt var gift. Foto: Stewart Cook/ REX/ NTB
ÅPNER SEG: Skuespiller Drew Barrymore åpner seg om forholdet til eksmannen Will Kopelman. Her er de to i 2014, mens de fortsatt var gift. Foto: Stewart Cook/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av februar ble det kjent at den amerikanske skuespilleren Drew Barrymores (46) eksmann Will Kopleman (42) hadde forlovet seg på nytt. Nyheten kom fem år etter at det ble kjent at han og Barrymore skulle skilles.

Det tidligere paret var gift fra 2012 til 2016, og fikk de to barna Olive (8) og Frankie (6) sammen i løpet av ekteskapet.

Selv om enkelte parter kan føle det som et ubehag når ekspartneren finner kjærligheten på ny, spesielt når det er barn innvolvert, skal ikke dette ha vært tilfellet for Barrymore.

Heller tvert imot.

- En velsignelse

Nylig gjestet Barrymore «The Howard Stern Show», hvor hun åpnet seg om forholdet hun har til eksmannen fem år etter skilsmissen, ifølge Hollywood Life.

Under intervjuet kom det frem at «Charlie's Angels»-stjernen i dag har et fint forhold til Kopleman, og at de samarbeider godt og nært om å oppdra barna sine sammen.

Barrymore overrasket kanskje aller mest da hun tok bladet fra munnen og uttalte seg om eksmannens nylige forlovelse.

- Jeg er så glad for å kunne si at han har forlovet seg med denne fantastiske kvinnen ved navn Allie, og jeg er nok trolig presidenten av fan-klubben hennes, sa en henrykt Barrymore, ifølge nettstedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer