Miranda Kerr:

Hyller eksmannen

Miranda Kerr avslører detaljer fra forholdet med eksen.

ÆRLIG: Miranda Kerr er brutalt ærlig om forholdet til eksmannen Orlando Bloom. Her er de to sammen på Met-gallaen i 2011. Foto: Charles Sykes/ REX/ NTB
ÆRLIG: Miranda Kerr er brutalt ærlig om forholdet til eksmannen Orlando Bloom. Her er de to sammen på Met-gallaen i 2011. Foto: Charles Sykes/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er overhodet ingen selvfølge at skilte par bevarer vennskapet etter bruddet. Vi hører stadig skrekkhistorier om nettopp dette, men det er ikke alltid det går helt skeis.

Det er nemlig det tidligere stjerneparet Orlando Bloom (43) og Miranda Kerr (37), som var gift i tre år fra 2010, og som fikk sønnen Flynn Christopher sammen, et bevis på.

Duoen har tilsynelatende bevart et svært nært vennskap etter at de gikk hver til sitt - noe de har vært åpne om tidligere. Og nok en gang forteller supermodellen nå om samarbeidet med eksen, etter at de begge har gått videre på hver sin kant.

STJERNEPAR: Miranda og Orlando i 2013 - samme år som de gikk hver til sitt. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB
STJERNEPAR: Miranda og Orlando i 2013 - samme år som de gikk hver til sitt. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB Vis mer

I 2015 kom nemlig nyheten om at Kerr hadde funnet lykken med Snapchat-gründeren Evan Spiegel (30). Paret møtte hverandre for første gang på en Louis Vuitton-middag i New York i 2014, og i juni året etter begynte de å date. Tre år etter deres første møte ble de erklært rette ektefolk - og de har i ettertid fått to barn.

Bloom på sin side fant tonen med Katy Perry (36) i 2016. De gikk imidlertid fra hverandre året etter, men i 2018 fant de tilbake til hverandre igjen - og i august i år fikk de sitt første barn sammen.

Lovord om eksen

Og nå kan det se ut til at de to parene er en typisk moderne familie - i hvert fall hvis vi skal tro Kerrs lovord om eksen og hans nye kjæreste.

- Jeg elsker Katy, og jeg er så glad for at Orlando har funnet noen som gjør hjertet hans lykkelig. For når alt kommer til alt, så er det viktige at Flynn har en glad mamma og en glad pappa, sier hun i et intervju med Drew Barrymore ifølge US Magazine.

- Jeg er så takknemlig for at Orlando og Katy fant hverandre, og jeg er så takknemlig for at jeg fant min fantastiske ektemann Evan og at vi alle virkelig respekterer hverandre, fortsetter hun.

OVERRASKER: «Slik har du aldri sett Katy Perry før» blir trolig riktig å si til videoen som hennes forlovede, Orlando Bloom, la ut på Instagram forleden. Video: Rød Løper/@Orlandobloom Vis mer

Den 37 år gamle supermodellen forteller videre at de to parene også får det til å fungere ved spesielle anledninger.

- Når det kommer til spesielle situasjoner hvor vi må være sammen, finner vi en løsning og kompromisser som fungerer for hele familien. Vi tenker alltid på hva som er det beste for Flynn, og jeg tror det er det viktigste, forteller hun.

Også da Orlando Bloom og Katy Perry ble foreldre i sommer, kom det ikke annet enn lovord fra førstnevntes ekskone.

«Jeg er så glad på deres vegne», skrev supermodellen under Perrys innlegg på Instagram, og fortsatte:

«Jeg kan ikke vente med å få treffe henne».

EKSER: Britney Spears har lagt ut en video på Instagram der hun danser til eksens låt. Nå har Justin Timberlake svart, og det setter fyr på kommentarfeltet. Vis mer

Åpen om bruddet

Til tross av at Kerr og Bloom hadde en felles enighet om at de begge ville bort fra ekteskapet for sju år siden, har førstnevnte åpnet opp om hvor tøff prosessen egentlig var.

- Da Orlando og jeg tok ut separasjon, ble jeg faktisk alvorlig deprimert, sa Miranda Kerr i et større intervju med kanadiske Elle for fire år siden.

37-åringen forklarte at hun aldri tidligere hadde slitt med psykiske plager, og at hun dermed ble svært preget av situasjonen hun befant seg i.

- Jeg har aldri kjent på den følelsen tidligere, og ettersom det alltid har falt meg naturlig å være glad, skjønte jeg ikke helt hva som foregikk.

For å håndtere situasjonen på best mulig måte, begynte supermodellen aktivt med yoga. Hun forklarte at meditasjon og en sunn livsstil hjalp henne gjennom de tøffe tankene.

LES OGSÅ: Ugjenkjennelig: - Konstant smerte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer