Cecilie Skog og Aleksander Gamme:

Hyller eksen i sosiale medier

- Mine vakreste, morsomste, fineste og mest omtenksomme jenter.

GODT VENNSKAP: Aleksander Gamme og Cecilie Skog avslørte tidligere i år at de har gått hver til sitt etter fem år som par. Det betyr imidlertid ikke at vennskapet er over. Snarere tvert i mot. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GODT VENNSKAP: Aleksander Gamme og Cecilie Skog avslørte tidligere i år at de har gått hver til sitt etter fem år som par. Det betyr imidlertid ikke at vennskapet er over. Snarere tvert i mot. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Etter fem år som par avslørte - til manges store overraskelse- eventyrerne Cecilie Skog (45) og Aleksander Gamme (43) at de hadde gått hver til sitt. De har døtrene Vilja og Vega sammen, og tidligere i år fortalte Skog til Se og Hør at hun og Gamme samarbeider svært godt i hverdagen.

- Vi er to fremdeles, sa hun blant annet, og la til at hun mest av alt følte seg som tobarnsmamma, ikke singel.

- Verdens flotteste

Brudd til tross, de to eksene har beholdt vennskapet, og i sosiale medier har de ved flere anledninger delt bilder av hverandre. Det gjør Gamme også fredag, i anledning Cecilies 45 årsdag. Også duoens yngste datter, Vega, fyller år fredag.

- Kjære Vega og Cecilie, verdens flotteste mor, hurra til dere begge for dobbeltbursdag, skriver Gamme, og fortsetter:

- Mine vakreste, morsomste, fineste og mest omtenksomme jenter, spesielt hvis vi tar med Vilja også. Vår uendelige fine, merkelige familie, fylt av gylne, vakre og utfordrende øyeblikk.

Eventyreren skriver videre at han hver dag prøver å minne seg selv på hvor heldig han er som har de tre jentene i livet sitt.

- Jeg ønsker hu mor litt mer søvn, litt mer klatring og litt mindre anleggsarbeid i hagen det neste året, fortsetter han blant annet, og legger til at det er stort for datteren å fylle tre år.

Da Aleksander fylte år tidligere i sommer, ble også han hyllet i sosiale medier.

- Gratulerer med dagen og hurra for deg, verdens beste pappa. Vi gleder oss til å feire deg om noen dager. I år får du hjemmelaget middelhavsfisk i presang. Vi digger deg, skrev Cecilie Skog til et bilde av duoens to døtre.

- Ikke kjærester lenger

Skog og Gamme var bare gode venner og samarbeidet om programmet «Drømmeturen» før de i 2014 ble et par. Derfra tok det ikke lange tiden før de ble forlovet og deretter ventet barn sammen.

I forbindelse med NRK-programmet «Familiefryd» i 2016, fortalte Skog om øyeblikket da hun begynte å tenke på 43-åringen som mer enn bare en venn.

Men i høst var det altså over og ut for duoen som kjærester. Det kunne de selv fortelle på Valentinsdagen, den 14. februar.

Se dette innlegget på Instagram

Joda, livet er nu en vakker dans av opp- og nedturer.  Og med et slikt imponerende stykke livsfilosofi, takker vi for oss, som par. Det har vært en eventyrlig seilas med fine og innimellom uforglemmelige øyeblikk, det har vært stormfullt med kraftige grunnstøtinger. Og et par utbrente samlivsterapeuter på veien 😝 En gang i høst tok vi altså beslutningen om å ikke være kjærester lenger.  Og så behøvde vi litt tid i fred. Kjenne etter, ville vi virkelig dette? Veien bak oss snor seg mellom ulike verdisett, behov og drømmer. Ulikheter vi har møtt, men kanskje ikke forstått og respektert nok?  Men, akkurat der og da, her og nå, med beina nede i den seige sirupen, er det greit å kjenne på en liten dose perspektiv. Og takknemlighet. Det er ikke helsvart. Vi er friske og raske, vi er gode venner, vi er glad i hverandre, og vi er fremdeles unge og lovende😜 OG vi har vi to vidunderlige småtroll som gir livet mening når alt er mørkt.  Vi tenkte vi at dette var i grunn en fin anledning til - , mens dere der hjemme banner over sludd, regn og ruskevær, vi slikker sol ved bassengkanten, ungene plasker og hyler av glede, og vi feirer vår nye frihet, vårt nye liv, vår nye skumle hverdag, ja, selveste Valentines, - å minne dere på. At livet er kort. Altfor kort. Til å ikke fylle dagene med det absolutt beste og ta vare på hverandre ❤️ #loveisinthehair #valentinesday #breakupnewscentral #stakkarssamlivstterapeuter #jegvilhaeggkokeren #morfårendeligplasstilbilenigarasjen #hotdamepåtrasopperblittsingel #lifegoeson #flytterutitelt #lovemyfamily #takktilallesombryrsegomoss

Et innlegg delt av Aleksander Gamme (@aleksandergamme)

- En gang i høst tok vi altså beslutningen om å ikke være kjærester lenger. Og så behøvde vi litt tid i fred. Kjenne etter, ville vi virkelig dette? Vi er like på mange områder, samme frisyre osv. … Men veien bak oss snor seg mellom ulike verdisett, behov og drømmer, skrev Skog blant annet til to bilder av seg selv og Gamme.

- Men, akkurat der og da, her og nå, med beina nede i den seige sirupen, er det greit å kjenne på en liten dose perspektiv. Og takknemlighet. Vi er friske og ganske raske, vi er gode venner, vi er glade i hverandre, og vi er fremdeles unge og lovende. Og vi har to vidunderlige småtroll som gir livet fullstendig mening, fortsatte hun.

Gamme la også ut samme innlegg.

I forbindelse med NRK-høstlansering intervjues Cecilie Skog og Alexander Gramme i forbindelse med lansering av programmet "Drømmeturen". De snakker også om hvordan det er å jobbe sammen som kjærester og hvordan det blir å få barn. Vis mer

LES OGSÅ: Hylles for nye feriebilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer