Kourtney Kardashian og Younes Bendjima:

Hyller eksen i sosiale medier

- Vi vet ikke hva som kan skje i morgen.

BRUDD: Tidligere i år ble det kjent at Kourtney Kardashian og Younes Bendjima hadde gjort det slutt. Nå, noen måneder senere, hyller sistnevnte ekskjæresten. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Tidligere i år ble det kjent at Kourtney Kardashian og Younes Bendjima hadde gjort det slutt. Nå, noen måneder senere, hyller sistnevnte ekskjæresten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter om lag to år som kjærester gikk Kourtney Kardashian (39) og Younes Bendjima (25) hver til sitt i august. Selv om de bare en måned etter bruddet ble fotografert sammen, har de den siste tiden holdt avstand fra hverandre og skal være ferdige med hverandre.

Likevel har ikke Younes klart å glemme «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen helt av den grunn.

På sin Instagram Story har han det siste døgnet oppsummert året som er gått, ettersom 2018 straks er ved veis ende, og 25-åringen har trukket frem flere øyeblikk med eksen.

- En fantastisk kvinne

Younes har blant annet lagt ut et bilde av de to smilende sammen og en video av det som tilsynelatende er Kourtney med ballonger. Likevel er det det siste bildet av 39-åringen som stjeler oppmerksomheten.

I solnedgangen sitter nemlig eksen på en av to madrasser og smiler til kamera. I den påfølgende teksten hyller Younes 39-åringen.

- La oss aldri glemme denne kvinnen som er vakker både på utsiden og innsiden. Jeg er ikke den type mann som glemmer sånt, skriver han og fortsetter:

- Du er en fantastisk kvinne og mor og jeg håper du finner lykke for deg og barna dine. Når alt kommer til alt, er alt kjærlighet. Vi vet ikke hva som kan skje i morgen, så sånn er det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer