BRUDD: Tidligere i år ble det kjent at Kourtney Kardashian og Younes Bendjima hadde gjort det slutt. Nå, noen måneder senere, hyller sistnevnte ekskjæresten. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Tidligere i år ble det kjent at Kourtney Kardashian og Younes Bendjima hadde gjort det slutt. Nå, noen måneder senere, hyller sistnevnte ekskjæresten. Foto: NTB ScanpixVis mer

Kourtney Kardashian og Younes Bendjima:

Hyller eksen i sosiale medier

- Vi vet ikke hva som kan skje i morgen.

Etter om lag to år som kjærester gikk Kourtney Kardashian (39) og Younes Bendjima (25) hver til sitt i august. Selv om de bare en måned etter bruddet ble fotografert sammen, har de den siste tiden holdt avstand fra hverandre og skal være ferdige med hverandre.

Likevel har ikke Younes klart å glemme «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen helt av den grunn.

På sin Instagram Story har han det siste døgnet oppsummert året som er gått, ettersom 2018 straks er ved veis ende, og 25-åringen har trukket frem flere øyeblikk med eksen.

Foto: Skjermdump / Instagram
Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

- En fantastisk kvinne

Younes har blant annet lagt ut et bilde av de to smilende sammen og en video av det som tilsynelatende er Kourtney med ballonger. Likevel er det det siste bildet av 39-åringen som stjeler oppmerksomheten.

I solnedgangen sitter nemlig eksen på en av to madrasser og smiler til kamera. I den påfølgende teksten hyller Younes 39-åringen.

- La oss aldri glemme denne kvinnen som er vakker både på utsiden og innsiden. Jeg er ikke den type mann som glemmer sånt, skriver han og fortsetter:

- Du er en fantastisk kvinne og mor og jeg håper du finner lykke for deg og barna dine. Når alt kommer til alt, er alt kjærlighet. Vi vet ikke hva som kan skje i morgen, så sånn er det.

Hvilket forhold de to eksene har i dag er ikke kjent, men mye later til at de har skilt lag som venner - i hvert fall om vi skal tro Younes' siste innlegg.

Saken fortsetter under bildene.

HETT PAR: Kourtney og Younes lot seg fotografere sammen flere ganger i løpet av forholdet. Duoen dukket stadig opp på offentlige arrangementer sammen. Foto: NTB Scanpix
HETT PAR: Kourtney og Younes lot seg fotografere sammen flere ganger i løpet av forholdet. Duoen dukket stadig opp på offentlige arrangementer sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
JULEFEIRING: Kourtney og Younes fotografert i julen i fjor - et drøyt halvår før de gjorde det slutt. Foto: NTB Scanpix
JULEFEIRING: Kourtney og Younes fotografert i julen i fjor - et drøyt halvår før de gjorde det slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tipset fotografene

Pipa fikk imidlertid en annen lyd tidligere i år, da det ble kjent at Younes angivelig hadde betalt fotografer for å ta bilde av ham sammen med realitystjernen etter bruddet.

Ifølge flere kilder ble Kourtney og hennes 14 år yngre flamme observert mens de bestilte mat fra Bui sushirestaurant i Malibu i september, skrev People.

Ifølge kildene skal de to ha plukket opp maten, for så å kjøre langs motorveien til de fant det perfekte stedet for å se på solnedgangen fra bilen. Flere timer senere ble de observert i Calabasas hvor de kjøpte hamburger fra den berømte fastfood-kjeden In N Out, før de omsider skal ha kjørt hjem til Kourtneys hus.

Til tross for at det tilsynelatende virket som at de to hadde funnet tilbake til hverandre etter bruddet, påsto derimot flere kilder nær Kourtney overfor TMZ, at Younes skal ha betalt fotografer for å ta bilder av dem.

Saken fortsetter nedenfor.

Videre skrev nettstedet at Kourtneys søstre, Khloé (34) og Kim Kardashian (38), var sikre i sin sak, om at det hele var iscenesatt slik at Younes kunne beholde sin plass i rampelyset.

De mye omtalte bildene av eksparet skal også ha handlet om å avslutte forholdet ordentlig. TMZ skrev videre at Younes skal ha kontaktet eksen for å få henne med på restauranten, et sted de to aldri hadde vært sammen.

Khloé og Kim syntes derfor det er svært spesielt at paparazzier var på stedet. Kildene til nettstedet hevdet at Younes underveis den kvelden og tidligere i forholdet skal ha tipset fotografene om hvor han og Kourtney befant seg.

Videre skal begge søstrene til 39-åringen ha blitt glade for bruddet.

LES OGSÅ: Observert for første gang på et år

- Jeg kommer alltid til å være glad i henne

- Jeg kommer alltid til å være glad i henne

Nå er de gift!

Nå er de gift!

Derfor er hun forhatt av superstjernene: ­- Motbydelig

Derfor er hun forhatt av superstjernene: ­- Motbydelig

Familiedrøm til 17 millioner

Familiedrøm til 17 millioner

Slik ser han ikke ut lenger

Slik ser han ikke ut lenger

Disse tegnene avslører Meghan

Disse tegnene avslører Meghan

Saksøkes av tidligere huseier

Saksøkes av tidligere huseier

Slående lik pappa på nytt bilde

Slående lik pappa på nytt bilde

Ville ikke ha barn. Så ombestemte hun seg

Ville ikke ha barn. Så ombestemte hun seg

Har sikret seg advokatjobb

Har sikret seg advokatjobb

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255