Tristan Thompson og Khloé Kardashian:

Hyller eksen etter utroskapsskandalen

- Du er det vakreste mennesket jeg noensinne har møtt både på innsiden og utsiden, skryter Tristan om Khloé.

SÅRT BRUDD: Tristan Thompson behandlet ikke Khloé Kardashian særlig bra da de var kjærester. Nå skryter han av henne i sosiale medier. Foto: NTB Scapix
SÅRT BRUDD: Tristan Thompson behandlet ikke Khloé Kardashian særlig bra da de var kjærester. Nå skryter han av henne i sosiale medier. Foto: NTB Scapix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at det har vært et turbulent år for Khloé Kardashian.

I april i fjor sjokkerte nemlig kjæresten hennes Tristan Thompson (28) en hel verden da han ble tatt på fersken i å være utro mot realitystjernen som den gang var høygravid.

Bare få dager etter avsløringen fødte hun datteren True (1), og det skal angivelig ha vært sjokket over utroskapen som satte i gang fødselen tidligere enn forventet.

I lengre tid kjempet paret for å fortsette forholdet, og da ting omsider så ut til å gå bedre igjen mellom dem, slo nok en utroskapsbombe ned som lyn fra klar himmel.

I februar ble det nemlig ble kjent at Tristan hadde hatt en fuktig kveld på byen med Jordyn Woods (21), bestevenninnen til Khloés lillesøster Kylie Jenner (21).

Dette skal ha satt kroken på døra for forholdet, selv om det også er blitt hevdet at de to ikke var et par da Tristan kysset Jordyn. Khloé har uansett måttet gå gjennom noen tøffe måneder nok en gang.

BURSDAG: Khloé Kardashian hadde bursdag 27. juni - og vi tar et tilbakeblikk på noen av hennes mange antrekk. Vis mer

Gratulert av eksen

Torsdag fylte realitystjernen 35 år, og i sosiale medier blir hun hyllet av familie og venner med søte bursdagshilsener. Likevel er det spesielt én melding som har fått mye oppmerksomhet i media denne dagen. Nemlig bursdagshilsenen fra eksen, Tristan.

KARDASHIAN: Da Tristan Thompson og Khloe Kardasians datter True fylte ett år, ble eksene gjenforent etter utroskapsdramaet. Det gikk ikke helt knirkefritt for seg. Vis mer

I et sjelden og personlig innlegger deler han et bilde av Khloé og deres felles datter sammen med følgende tekst:

- Du er det vakreste mennesket jeg noensinne har møtt, både på innsiden og utsiden. Tusen takk for at du er en så fantastisk mor til prinsessen vår True. Hun er velsignet som har en som deg å se opp til. Jeg ønsker deg ingenting annet enn suksess og sender positive velsignelser din vei. Kos deg på dagen din, Koko.

Hyllet av Kardashian-familien

En rekke andre familiemedlemmer gjør selvfølgelig også stas på bursdagsbarnet. Mamma, Kris Jenner (63), hyller datteren med en karusell med både koselige og morsomme bilder.

- Gratulerer med dagen til min vakre Khloé!!! Jeg elsker deg mer enn ord kan beskrive og jeg er så glad for at Gud valgte meg til å være din mamma, skriver hun, og fortsetter:

- Du er en av de mest fantastiske sjeler jeg noen gang har møtt, og jeg er så takknemlig hver eneste dag for å ha deg i livet mitt. Jeg elsker deg min dyrebare jente, og jeg er så stolt av deg... Du er den beste mammaen, søsteren og vennen.

Storesøster Kim Kardashian (38) sparer heller ikke på komplimentene i sin bursdagsmelding:

- Gratulerer med dagen Khloé. Jeg har aldri møtt noen som deg. Både på innsiden og utsiden er du helt spesiell. Helt feilfri i mine øyne. Jeg er så takknemlig for å ha en søster som deg. Jeg er så glad for at vi står hverandre så nær og at våre sjeler bestemte seg for å turen til jorden rundt samme tid! Er så heldig som har deg i livet mitt. Jeg vet at dette året kommer til å bringe deg mye lykke!

Khloés andre storesøster, Kourtney Kardashian (40), har delt en video hvor Khloé bærer henne på ryggen i finstasen - etter noe som ser ut som en fuktig tur på byen.

- Til min sjelevenn som bokstavelig talt bærer meg gjennom livet. Til og med barfot på en skitten gate. Du skal vite at jeg alltid har ryggen din. Jeg ville valgt deg i hvilken som helst livstid. Gratulerer med dagen, du fortjener hele verden, mener hun.

Lillesøster og modell Kendall Jenner (23) har viet oppmerksomhet til bursdagsbarnet i sin Instagram story.

Her deler hun disse morsomme bildene som tydelig er noen år gamle:

GRIMASE: - Gratulerer med dagen til min andre mamma/søster! Foto: Screenshot/Instagram
GRIMASE: - Gratulerer med dagen til min andre mamma/søster! Foto: Screenshot/Instagram Vis mer
HEI SVEIS: - Jeg elsker deg så forbanna mye, deler Kendall. Foto: Screenshot/Instagram
HEI SVEIS: - Jeg elsker deg så forbanna mye, deler Kendall. Foto: Screenshot/Instagram Vis mer

Også lillebror Rob Kardashian (32), som ikke er spesielt aktiv på sosiale medier, har tatt til Instagram.

- Gratulerer med dagen, skriver han enkelt og greit etterfulgt av blant annet to hjerte emoji.

View this post on Instagram

Happy birthday @khloekardashian!!! ❤️🎉💙🎉

A post shared by Rob Kardashian (@robkardashianofficial) on

- Ååååå! Jeg elsker dette, har Kim kommentert under.

Allerede tirsdag startet Rob oppladningen til bursdagen hennes ved å publisere dette søte barnebildet av seg selv og søsteren:

View this post on Instagram

Almost @khloekardashian bday‼️ this MOOD ALL WEEK 😈💙

A post shared by Rob Kardashian (@robkardashianofficial) on

Og lillesøster Kylie Jenner har viet oppmerksomhet til søsteren på Instagram, der hun har delt et gammelt bilde av Khloé - med det som tilsynelatende er Kylie som spedbarn i armene:

LES OGSÅ: Slik svarer Blake Shelton på ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer