Gigi Hadid og Zayn Malik:

Hyller eksen etter bruddet

Stjerneparet brøt med hverandre i fjor etter familiedrama.

SLUTT: Zayn Malik og Gigi Hadid har en datter sammen. Bildet av paret er tatt under MET-gallaen i 2016. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
SLUTT: Zayn Malik og Gigi Hadid har en datter sammen. Bildet av paret er tatt under MET-gallaen i 2016. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2020 ble supermodellen Gigi Hadid (27) og artisten Zayn Malik (29) foreldre for første gang da datteren Khai så dagens lys.

Duoen har hatt et av-og-på forhold siden 2015, men i oktober i fjor brøt de for siste gang med hverandre etter en familiekrangel.

«Falske påstander»

I slutten av oktober ble Malik siktet for fire tilfeller av trakassering etter en angivelig fysisk konfrontasjon med supermodellens mor, «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Yolanda Hadid (58).

Ifølge rettsdokumenter TMZ fikk tak i, skal «Pillowtalk»-sangeren ha tatt tak i Yolanda Hadid og dyttet henne mot en kommode. Det skal også ha vært en episode med en mann som var i huset og som ble identifisert som en sikkerhetsvakt.

Foto: REUTERS/Gonzalo Fuentes/NTB

Vis mer

Den tidligere «One Direction»-stjernen tilbakeviste selv anklagene.

- Jeg benekter på det sterkeste å ha slått Yolanda Hadid, og av hensyn til datteren min velger jeg å ikke kommentere ytterligere. Jeg håper Yolanda vil revurdere sine falske påstander og heller ordne opp i familieproblemene privat, sa han til TMZ.

På Twitter kom han også med en lengre uttalelse:

Hyllest

Til tross for familiedramaet, så hedret Gigi Hadid ekskjæresten på den amerikanske farsdagen søndag.

På Instagrams historiefunksjon delte hun først et bilde av seg selv og sin egen far, Mahamed Hadid (73), med teksten:

«Gratulerer med farsdagen til min søte baba. Jeg elsker deg!»

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Deretter la hun til et bilde av Zayn Malik som leker med deres felles datter.

«Og til Khais baba!!!!» skrev hun etterfulgt av et smileyfjes.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Etter episoden med Yolanda Hadid inngikk Malik en såkalt «plea deal», der en dommer gir straff uten å holde rettssak. Artisten nektet å erkjenne straffskyld, men aksepterte straffen.

Han fikk 90 dager prøvetid for hvert av tilfellene og må blant annet gjennomføre et sinnemestringskurs. 29-åringen får heller ikke ha kontakt med Yolanda Hadid, skriver People.

Hendelsen skal også ha vært årsaken til bruddet mellom stjerneparet.

- De er ikke sammen akkurat nå, men begge er gode foreldre og samarbeider om oppdragelsen. Yolanda er selvfølgelig veldig beskyttende ovenfor Gigi. Hun ønsker det beste for datteren sin og barnebarnet sitt, fortalte en familievenn til nettstedet i oktober.

LES OGSÅ: - En knute i brystet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer