Gigi Hadid og Zayn Malik:

Hyller eksen etter bruddet

Stjerneparet brøt med hverandre i fjor etter familiedrama.

SLUTT: Zayn Malik og Gigi Hadid har en datter sammen. Bildet av paret er tatt under MET-gallaen i 2016. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
SLUTT: Zayn Malik og Gigi Hadid har en datter sammen. Bildet av paret er tatt under MET-gallaen i 2016. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2020 ble supermodellen Gigi Hadid (27) og artisten Zayn Malik (29) foreldre for første gang da datteren Khai så dagens lys.

Duoen har hatt et av-og-på forhold siden 2015, men i oktober i fjor brøt de for siste gang med hverandre etter en familiekrangel.

«Falske påstander»

I slutten av oktober ble Malik siktet for fire tilfeller av trakassering etter en angivelig fysisk konfrontasjon med supermodellens mor, «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Yolanda Hadid (58).

Ifølge rettsdokumenter TMZ fikk tak i, skal «Pillowtalk»-sangeren ha tatt tak i Yolanda Hadid og dyttet henne mot en kommode. Det skal også ha vært en episode med en mann som var i huset og som ble identifisert som en sikkerhetsvakt.

Den tidligere «One Direction»-stjernen tilbakeviste selv anklagene.

- Jeg benekter på det sterkeste å ha slått Yolanda Hadid, og av hensyn til datteren min velger jeg å ikke kommentere ytterligere. Jeg håper Yolanda vil revurdere sine falske påstander og heller ordne opp i familieproblemene privat, sa han til TMZ.

På Twitter kom han også med en lengre uttalelse:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer