HYLLER JOURNALIST: George Clooney og Bruce Springsteen hedrer den avdøde politiske journalisten, Tim Russert. Foto: Foto: Scanpix/Montasje: Seher.
HYLLER JOURNALIST: George Clooney og Bruce Springsteen hedrer den avdøde politiske journalisten, Tim Russert. Foto: Foto: Scanpix/Montasje: Seher.Vis mer

Hyller død stjernejournalist

Stjernene hedrer den politiske tungvekteren.

SEHER.NO: George Clooney (47) og Bruce Springsteen (58) hiver seg på bølgen av politikere og journalister som har valgt å hedre minnet av den politiske tungvekteren Tim Russert, som gikk bort 13. juni.

Springsteen, som var journalistens favoritt-rocker, tok seg tid til å minnes Russert under en konsert i Cardiff lørdag kveld.

Da dedikerte han "Thunder Road" til den avdøde reporteren, skriver CBS.

Clooney på sin side var blant dem som sendte blomster i kjølvannet av "Møt Pressen"-tilstelningen tirsdag denne uka på St. Albans-skolen i Washington D.C - der den amerikanske presidenten George W. Bush (61) var blant de frammøtte.

Tim Russerts begravelse ble holdt onsdag 18. juni, og en tv-overført minnestund fant sted ved Kennedy Center i Washington D.C senere samme dag.

I 1975 overtalte Tim Russert Bruce Springsteen til å spille på Cleveland college.

For ikke alt for lenge siden ble det kjent at skuespillerstjernen George Clooney (47) og Sarah Larson har gjort det slutt. 

Ifølge In Touch Weekly, var det Larsons ønske om en brystoperasjon som førte til bruddet.

Men skal vi tro nettstedet Pagesix.com, har forholdet kun vært et spill for galleriet.

Nettsiden skriver nemlig at 47 år gamle Clooney og Larson kun datet for å få fart på Larsons modellkarriere, og at Clooney skal ha datet en annen kvinne i tre måneder.

LES OGSÅ: Clooneys forhold var en bløff