Olivia Newton-John:

Hyller den avdøde kona: «For alltid»

John Easterling holder ikke tilbake på rosen av sin avdøde kone.

14 ÅRS EKTESKAP: John Easterling og Olivia Newton-John var gift fra 2008 og frem til hennes død. Foto: Graham Stone / REX / Shutterstock / NTB
14 ÅRS EKTESKAP: John Easterling og Olivia Newton-John var gift fra 2008 og frem til hennes død. Foto: Graham Stone / REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag tok Olivia Newton-Johns ektemann, John Easterling, til Instagram for å dele noen ord om sin avdøde kone. Newton-John døde mandag, 73 år gammel.

På «Grease»-stjernens Instagram-profil har Easterling publisert et bilde av de to.

«Olivia, kjærligheten vår for hverandre overgår vår forståelse. Hver dag uttrykte vi takknemlighet for denne kjærligheten som kunne være så dyp, så ekte, så naturlig», skriver Easterling til bildet.

«Vi trengte aldri å «jobbe» med det. Vi var beæret for dette store mysteriet og aksepterte opplevelsen av vår kjærlighet i fortiden, nåtiden og for alltid», fortsatte forretningsmannen.

Flere medier har omtalt saken, deriblant CBS News og TMZ.

FUNNET KJÆRLIGHETEN: Hanne og Erik har Cerebral Parese. Takket være avanserte datamaskiner kan de nå fortelle hva de tenker. Video: Jakob Geir Grimsmo Vis mer

Ektemannen beskriver skuespilleren, som kjempet mot brystkreft i 30 år, for «den modigste kvinnen han noen gang har kjent», og som en som «genuint brydde seg om andre».

Han beskriver også kona som «en healer som brukte sang, ord og berøring».

«Det er bare guds nåde som har tillatt meg å dele dybden og lidenskapen ved at hun var her i så lang tid. I hennes mest vanskelige tider hadde hun alltid holdningen, humoren og viljestyrken til å se ting i lyset».

Easterling forklarer at han finner trøst ved å huske Newton-John sprudlende og kjærlige personlighet, og avslutter med å takke for kjærligheten og støtten familien har mottatt.

BARNEHELT: Geir Børresen var kjent fra en rekke barneprogrammer på 70-, 80- og 90-tallet. Video: Dagbladet TV. Programleder: Håvard T-L Knutsen. Vis mer

Ekteparet møtte hverandre tidlig på 90-tallet, men begynte ikke å date før 15 år senere. I 2008 giftet de seg to ganger, både i Peru og Florida, ifølge People.

Skuespilleren etterlater datteren Chloe Lattanzi (36) fra et tidligere ekteskap.

Avdøde Newton-John får etter alt å dømme en statsbegravelse fra delstaten Victorias førsteminister Daniel Andrews, det skriver danske BT som refererer til flere utenlandske medier.

Delstaten Victoria ligger i Melborune i Australia, hvor Grease-stjernen har vokst opp.

LES OGSÅ: - Ingen stoppet for å hjelpe meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer