«Kompani Lauritzen: Tropp 1»:

Hyller deltaker: - Modig

Særlig én deltaker overrasket obersten.

IMPONERT: Deltakerne i Tropp 1 gjorde inntrykk på Dag Otto Lauritzen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
IMPONERT: Deltakerne i Tropp 1 gjorde inntrykk på Dag Otto Lauritzen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne høsten har TV-glade nordmenn fulgt tolv unge voksne som har vært innlosjert på Setnesmoen leir i håp om å, gjennom Dag Otto Lauritzens (66) militærtrening, få en ekstra dytt inn i voksenlivet.

Utslagskonkurranser var fjernet i det nye konseptet, og deltakerne konkurrerte bare mot seg selv og sitt eget hode med en enkel regel å forholde seg til: Gir du deg, er du ute.

Til slutt var det Elisa Vagle (27) og Asle Haddeland (20) som tråkket først over mållinjen.

HJEMME HOS: Bli med hjem til Elisa Vagle fra «Kompani Lauritzen: Tropp 1». Video: Nora Skavhaug. Vis mer

- Enormt med krefter

Programleder Dag Otto Lauritzen forteller overfor TV 2 at alle deltakerne imponerte med sin drivkraft, og at de har gjort et sterkt inntrykk på han på hver sin måte.

En av de som i løpet av kort tid smeltet seernes hjerter var 27 år gamle Iris Lian. Hun valgte å trekke seg omtrent halvveis i sesongen, men innrømmet i ettertid at hun angret på avgjørelsen.

Lauritzen kan også avsløre overfor TV 2 at det var nettopp Iris Lian som imponerte han mest.

«KOMPANI LAURITZEN: TROPP 1»: Vi dro hjem til og tok en prat med Julian Rassat i Fredrikstad. Reporter: Ellen Høiby. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

- Jeg er egentlig veldig imponert over alle sammen, men hvis jeg skal trekke frem en, må det bli nummer 9, Iris Lian. Hun mobiliserte enormt med krefter, vilje og mot, bare ved å melde seg på «Tropp 1», og ikke minst å kvinne seg opp til å stille opp på Setnesmoen, forteller han til TV 2.

- Den reisen hun hadde hos oss er det bare å ta av seg hatten for. Hun er et av de modigste menneskene jeg vet om, og jeg er utrolig stolt over å ha fått lov til å ta del i litt av reisen hennes, sier han videre.

Livsstilsendringer

Lian, som ikke har lagt skjul på at det var en kamp bare å møte opp til programmet, har i høst vært åpen overfor Se og Hør om de store endringene hun har gjort i livet etter TV-innspillingen.

Hun kunne blant annet dele at hun hadde fått seg jobb som kokk i Forsvaret. I tillegg hadde hun og samboeren gått hver til sitt.

«TROPP 1»: Det var en flørt mellom to av deltakerne som man ikke fikk se på TV. Reporter: Sofie Losen. Video: Celina Morken Vis mer

- Jeg begynner å finne meg til rette i den nye hverdagen. Samlivsbruddet var veldig vanskelig i starten, men nå har jeg begynt å akseptere det - også trives jeg veldig godt i den nye jobben. Veldig godt, fortalte hun til Se og Hør før finalefesten.

LES OGSÅ: Fikk dødsbudskap på havet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer