Pernilla Wahlgren og Bianca Ingrosso:

Hyller datteren i emosjonelt innlegg

- Jeg elsker deg mest av alt i verden.

EMOSJONELT INNLEGG: Pernilla Wahlgren delte en hyllest til datteren Bianca Ingrosso på Instagram. Foto: Eirik Simander/ TT
EMOSJONELT INNLEGG: Pernilla Wahlgren delte en hyllest til datteren Bianca Ingrosso på Instagram. Foto: Eirik Simander/ TT Vis mer
Publisert

Hver uke får seerne av den populære realityserien «Wahlgrens värld» et innblikk i blant andre den svenske influenseren Bianca Ingrosso (24) og moren, artist Pernilla Wahlgren (51), sine opp- og nedturer.

Realityserien har blitt en stor hit både i Sverige og her til lands, og seerne er trolig godt kjent med at det lett kan gå hett for seg i den berømte familien. Det har seg nemlig slik at verken Wahlgren eller Ingrosso er redde for å si hva de mener, noe som ved flere anledninger har ført til en eksplosjon av høylytte krangler.

Da Se og Hør møtte stjerneduoen i Stockholm tidligere i år, kunne de imidlertid fortelle at de i dag er svært gode venner. Dette er noe som gjenspeiler seg i Wahlgrens lange Instagram-innlegg om datteren.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

- Så glad og takknemlig

I innlegget hyller 51-åringen datteren sin i anledning International Daughters Day den 25.september, som hun glemte helt bort.

- Så glad og takknemlig for at jeg fikk deg Bianca, min eneste datter blant alle gutta. Livet med deg er en berg-og-dalbane, og vi kan gjøre hverandre gale, men jeg tror også at du vet at uansett hva som skjer vil jeg alltid stå bak deg. Det er ingenting jeg ikke ville gjort for deg, skriver 51-åringen og fortsetter:

- Og så utrolig takknemlig for at du lar meg hjelpe deg, støtte deg og trøste deg når du trenger det. Jeg elsker å le med deg, og at vi har den samme barnslige humoren. Mist aldri den - uansett hvor vellykket og ladylike du blir. For det er styrken din, Bianca. At du alltid er deg selv. Uansett.

- Verdens fineste

Videre skriver Wahlgren hvor stolt hun er av Ingrosso og alt de har opplevd sammen. Likevel legger hun ikke skjul på at hun er mest stolt av hvor «hyggelig og omsorgsfull»

- Du er verdens fineste storesøster og datter. Jeg elsker deg mest av alt i verden og er så utrolig takknemlig for at akkurat jeg fikk bli din mamma, avslutter Wahlgren innlegget med.

Det er tydelig at Ingrosso ble rørt av det emosjonelle Instagram-innlegget til moren.

- Mamma. Elsker deg mest av alt, svarte 24-åringen med en rekke hjerte-emotikons.

Realityserien reddet forholdet

Som tidligere nevnt møtte Se og Hør Bianca Ingrosso og Pernilla Wahlgren i forbindelse med lanseringen av realityseriens nyeste sesong.

I «Wahlgrens Värld» kommer det fram at duoen ikke alltid har hatt det beste mor-datter-forholdet. Til Dagbladet fortalte Ingrosso hva det var som gjorde relasjonen mellom dem bedre.

- Jeg tror faktisk det var «Wahlgrens Värld» som endret det, helt sant, sa 24-åringen.

- Det blir som en slags terapi, hvor man ser seg selv utenifra. Til forskjell fra parterapi hvor man sitter og krangler foran en psykolog, satt vi nå foran tv-seerne og kranglet, la Wahlgren til.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

Ingrosso fortalte videre at hun og mora har fått flere av de samme vennene de siste åra, og ikke minst at de har det morsommere sammen nå.

- Og så tror jeg det var veldig bra for oss at vi flyttet fra hverandre, innrømmet Wahlgren.

LES OGSÅ: Slik møttes stjerneparet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer