Denise Richards:

Hyller datteren etter OnlyFans-kritikk

- Er det virkelig en forskjell å legge ut et bilde av oss selv i bikini på IG?

SLÅR TILBAKE: Denise RIchards slår tilbake mot den tidligere ektemannens kritikk. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB
SLÅR TILBAKE: Denise RIchards slår tilbake mot den tidligere ektemannens kritikk. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Charlie Sheen (56) og den tidligere «Real Housewives»-stjerna Denise Richards (51) giftet seg i 2002 etter at de jobbet som kollegaer i TV-programmet «Spin City».

Ekteskapet skulle vise seg å være av det kortvarige slaget, og etter tre år gikk de skilte veier. På denne tiden rakk de likevel å få to barn sammen, døtrene Sam (18) og Lola Rose (17).

Den siste tiden har deres førstenevnte datter fått spesielt mye oppmerksomhet i media etter at det ble kjent at hun hadde opprettet en OnlyFans-konto, noe som 18-åringens far uttrykte sitt misnøye om tidligere denne uken.

Når slår Richards tilbake mot farens kritikk, og hyller samtidig den eldste datteren på Instagram.

- Skulle ønske jeg hadde selvtilliten

På OnlyFans abonnerer brukere på ulike kontoer som kan dele og tjene penger på innholdet sitt, hvorav mye er for et eldre publikum.

Shanna Moakler (47), Cardi B (29), Larsa Pippen (47) og Bella Thorne (24) er blant kjendisene som har opprettet en konto på nettstedet.

Nå ser det også ut til at 51-åringen er en tilhenger av den eksplisitte hjemmesiden, og i en Instagram-post hyller nå Richards datterens mot etter den enorme kritikken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer