Denise Richards:

Hyller datteren etter OnlyFans-kritikk

- Er det virkelig en forskjell å legge ut et bilde av oss selv i bikini på IG?

SLÅR TILBAKE: Denise RIchards slår tilbake mot den tidligere ektemannens kritikk. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB
SLÅR TILBAKE: Denise RIchards slår tilbake mot den tidligere ektemannens kritikk. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Charlie Sheen (56) og den tidligere «Real Housewives»-stjerna Denise Richards (51) giftet seg i 2002 etter at de jobbet som kollegaer i TV-programmet «Spin City».

Ekteskapet skulle vise seg å være av det kortvarige slaget, og etter tre år gikk de skilte veier. På denne tiden rakk de likevel å få to barn sammen, døtrene Sam (18) og Lola Rose (17).

Den siste tiden har deres førstenevnte datter fått spesielt mye oppmerksomhet i media etter at det ble kjent at hun hadde opprettet en OnlyFans-konto, noe som 18-åringens far uttrykte sitt misnøye om tidligere denne uken.

Når slår Richards tilbake mot farens kritikk, og hyller samtidig den eldste datteren på Instagram.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Skulle ønske jeg hadde selvtilliten

På OnlyFans abonnerer brukere på ulike kontoer som kan dele og tjene penger på innholdet sitt, hvorav mye er for et eldre publikum.

Shanna Moakler (47), Cardi B (29), Larsa Pippen (47) og Bella Thorne (24) er blant kjendisene som har opprettet en konto på nettstedet.

Nå ser det også ut til at 51-åringen er en tilhenger av den eksplisitte hjemmesiden, og i en Instagram-post hyller nå Richards datterens mot etter den enorme kritikken.

«Jeg skulle ønske jeg hadde den selvtilliten som min 18 år gamle datter har. Og jeg kan heller ikke dømme hennes valg, for jeg var i WIld Things og Playboy, og for å være helt ærlig så kan ikke faren hennes gjøre det heller», skriver hun innledningsvis.

Richards legger ikke skjul på datterens evne til å håndtere mediastormen, og rettferdiggjør samtidig OnlyFans-innhold.

«PORNO 2022»: NRK blir med en «Onlyfans»-manager på jobb. Video: NRK / Rød Løper. Reporter: Celina Morken Vis mer

«Jeg er målløs over hennes evne til å kunne stenge ut støyet. For det kan ødelegge deg. Er det virkelig en forskjell på å legge ut et bilde av oss selv i bikini på IG?», skriver hun videre.

- Ikke under mitt tak

«Two and a Half Men»-stjernen hevdet på sin side at datteras konto ikke ble opprettet under hans tak.

- Hun er 18 år nå og bor sammen med moren sin. Dette skjedde ikke under mitt tak, fortalte 56-åringen til Us Weekly tidligere denne uken.

Han la heller ikke skjul på at han ikke er noen stor fan av at 18-åringen befinner seg på den vanligvis eksplisitte hjemmesiden.

- Jeg aksepterer ikke dette, men siden jeg ikke er i stand til å forhindre det, oppfordret jeg henne til å holde det stilrent, kreativt og ikke ofre sin integritet, fortsatte skuespilleren.

ONLYFANS: Skattelistene for 2020 er offentliggjort. Reporter i Rød Løper, Thea Hope, var i studio for snakke om kjendisenes inntekter i corona-året 2020. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer