Hyller Anne-Kats refs av Tone-bloggeren

Kjendisene sendte støtteerklæringer på Twitter etter intervjuet med Tone-bloggeren.

MÅTTE SVARE FOR SEG: Christian Burmeister fikk mange tøffe spørsmål av programleder Anne-Kat Hærland i TvNorges humorprogram «Anne-Kat».  Foto: Stella Pictures
MÅTTE SVARE FOR SEG: Christian Burmeister fikk mange tøffe spørsmål av programleder Anne-Kat Hærland i TvNorges humorprogram «Anne-Kat». Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: Bloggeren Christian Burmeister fikk i forrige uke massiv oppmerksomhet rundt et blogginnlegg der han gikk langt i å spekulere i årsakene rundt bruddet mellom popstjerne Tone Damli og skuespiller Aksel Hennie. 

Innlegget vakte begeistring blant noen, men satte også sinnene i kok fra folk som reagerte på påstandene og mente at Tone og Aksel burde få holde privatlivet for seg selv.

Damli selv skal ha blitt rasende og hyret advokat John Christian Elden for å få innlegget fjernet. Burmeister har senere bedt om penger fra leserne for å dekke utgifter i forbindelse med søksmålet.

I tirsdagens «Anne-Kat» på TvNorge var bloggeren gjest i studio og Hærland stilte Burmeister til veggs. Den erfarne komikeren har selv spøkt med Tone og Aksel, men ville vite hva som gir bloggeren retten til å henge ut kjendisene. 

- Jeg skjønner at folk flest reagerer på dette. Min linje er nok litt over andres. Jeg følger mye med på amerikanske kjendiser og når Chris Brown og Rihanna slo opp, sendte politiet melding til kjendisnettstedet TMZ, så de har en litt annen praksis der, sa Burmeister i programmet. 

Anne-Kat. presset også Burmeister på spørsmål om ikke eks-paret burde få ha privatlivet i fred.   

- Jeg skriver om det jeg selv syns er greit. Jeg hadde ikke hatt problemer med om noen hadde skrevet dette om meg, og jeg syns de må tåle dette, svarte han

Intervjuet har vekket reaksjoner og mange gir uttrykk for meningene sine på Twitter. Flere kjendiser roser Hærland for hennes direkte stil. 

- Oi. Anne-Kat griller dette nøttehue av en blogger. Han blir fullstendig kledd av! skriver TV2-journalist Gerhard Helskog. 

- Bloggeren trodde visst Anne-Kat Hærland skulle gi ham åpen mikrofon. Men nei, skriver TV 2-produsent Vegard B. Normann. 

Heller ikke komikeren Ørjan Burøe lar sjansen gå fra seg til å si sin mening om bloggeren.

- Christian Burmeister sier han ikke skriver om folk som ikke har kommet ut av skapet ennå. Altså, han skriver ikke om seg selv. #Annekat, skriver komiker Ørjan Burøe. LES OGSÅ: Dette ble for mye for TvNorge