«Hyl som en gris»-skuespiller døde av kreft

Bill McKinney hadde vært storrøyker i 25 år.

KJENT SCENE: McKinney var den slemme fjellmannen som ba ofrene sine om å «squeal like a pig». Filmen var fra 1972. Foto: Deliverance
KJENT SCENE: McKinney var den slemme fjellmannen som ba ofrene sine om å «squeal like a pig». Filmen var fra 1972. Foto: Deliverance Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Bill McKinney døde 80 år gammel av kreft som følge av at han har vært storrøyker de siste 25 årene.


Han er mest kjent fra å ha spilt i den amerikanske thrilleren «Deliverance» fra 1972, hvor han spilte voldtektsmannen «Mountain Man», som ber ofrene sine hyle som en gris mens han utfører udåden.

- Han var 80 år og fremdeles sterk nok til å spille inn en «Dorito»-reklame bare to uker før han døde. Han var også igang med å skrive sin selvbiografi, som forhåpentligvis vil bli utgitt i 2012, som viser hvilket vildt liv han levde, står det i en erklæring som ble publisert på McKinneys Facebook-side.

80-åringen har jobbet tett med kollega Clint Eastwood (81), og har også vært å se i TV-serier som «Walker, Texas Ranger» og «Baywatch».

Han etterlater seg sønnen Clinton og flere ekskoner.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Harrison Ford er ikke billig, i følge seg selv.  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer