- Hyggelig hvis noen legger merke til meg

Lørdag blir Robert Stoltenberg sett av hundretusener av barn og voksne.

SEOGHØR.NO: I år viser NRK en helt ny produksjon som årets julekalender. Tidligere har det vært suksesser som «Jul i Skomakergata» og «Jul i Blåfjell». I år er det «Julekongen» som gjelder.

Skuespiller Robert Stoltenberg (47) spiller rollen som Kongens høyre hånd i serien, og vil hver dag bli sett av hundretusener av små og store. Men om han blir populær blant barna i tiden fremover, er han usikker på.

- Det vet jeg ingenting om. Det skal jo mye til for å synes så godt i den rollen. Men det er kjempehyggelig hvis noen legger merke til meg. Jeg har alltid hatt lyst til å spille i barne-TV. Jeg begynte jo å jobbe med «Midt i smørøyet», så for meg er det morsomt å være tilbake, sier han til Seoghør.no.

Til neste år kommer også Stoltenberg til å være en del av NRK-underholdningen, men da i et humorprogram med kjendiser som Live Nelvik, Herborg Kråkevik og Bjarte Tjøstheim.

- Det blir også spennende. Jeg gleder meg til å begynne med det. Vi blir en stor gjeng, så det nytter ikke å være diva der i gården. Men det blir morsomt å være flere sammen, og dele på ansvaret, sier han.

Mens flere av NRKs humorveteraner har byttet TV-kanal, har Stoltenberg holdt seg trofast mot statskanalen. Hvorfor det har blitt slik, er han ikke helt sikker på.

- Det har jeg ikke tenkt så fryktelig mye på. Det har vel bare blitt sånn, en gammel vane. Men jeg synes det er fint å være i NRK, jeg har jo jobbet her i mange år. Det viktigste er å holde på med det man synes er morsomt, og jeg har alltid følt meg godt ivaretatt her, så jeg ser ingen umiddelbar grunn til å slutte. Virkelig ikke, sier han til Seoghør.no.

Se intervjuet med Stoltenberg øverst i saken!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Skjønte etterhvert at jeg var homofil