STRÅLER: Hanne Krogh viste stolt frem sin nye kropp i 2006. Da hadde hun gått ned hele 25 kilo. Nå svinger hun seg i "Skal vi danse" sammen med dansepartner Asmund Grinaker. Foto: STELLA PICTURES
STRÅLER: Hanne Krogh viste stolt frem sin nye kropp i 2006. Da hadde hun gått ned hele 25 kilo. Nå svinger hun seg i "Skal vi danse" sammen med dansepartner Asmund Grinaker. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Hyggelig å høre at man ser godt ut

Hanne Krogh er overrasket over pressens kroppsfokus.

SEHER.NO: For to år siden viste Hanne Krogh (52) stolt frem sin nye kropp.

Da hadde Grand Prix-vinneren gått ned hele 25 kilo, og strålte som aldri før.

Fredag kveld svinger hun seg over parketten i TV 2s "Skal vi danse", og det er ingen tvil om at omlegging av spisevaner, kuropphold og trening har gjort underverker for kroppen.

Selv er Hanne overrasket over medias interesse rundt vekttapet.

- Jeg er forundret over at pressen tror at jeg synes det er spennende å snakke om hvordan jeg mistet noen kilo. Selvfølgelig er det hyggelig å høre at man ser godt ut, men jeg har da andre ting på hjertet som er mye mer vesentlig, sier Hanne i et intervju med EVA.

- Pressens knefall for kropp, skjønnhet og ungdom påfører folk komplekser, skaper frykt og angst for å ikke strekke til, ikke å være flott nok. Men det vi søker i livet, er å vite at vi er bra nok til å bli elsket. Hvis alt er utseendefokusert vil vi aldri føle at vi er verdt å elske. Kropp og ansikt er dømt til å forandre seg med årene, slik er det bare. Da gjelder det å like seg selv, sier hun.

Hanne imponerte stort under premieren av "Skal vi danse" forrige fredag, og i kveld skal hun igjen ut på parketten. Og bettingselskapene har stor tro på den flotte artisten.

Både BetSafe og UniBet har Krogh høyt oppe på oddslistene, med 7,50 og 8,00 i odds!

Også dommerne har sansen for Hanne. Da hun hadde danset engelsk vals med Asmund Grinaker fredag, sa dommer Tor M. Fløysvik:

- Klasse! Dette var jævlig bra!.

Om Hanne imponerer igjen kan du se på TV 2 fredag klokken 19.30.

Har du et tips om "Skal vi danse"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - En gutt rykter på fredag

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.