VAR ÆRLIG: Linn Holth fortalte ungkar Jørgen Festervoll at han ikke var et kjæreste-emne for henne. Det unnlot TVNorge å vise. Foto: TVNorge
VAR ÆRLIG: Linn Holth fortalte ungkar Jørgen Festervoll at han ikke var et kjæreste-emne for henne. Det unnlot TVNorge å vise. Foto: TVNorgeVis mer

Hvorfor viste dere ikke dette, TVNorge?

Det var spesielt én ting kanalen unnlot å vise.

Hva synes du om årets "Ungkaren 20 vs. 40"? Ta avstemmingen nede til høyre!

SEHER.NO: Torsdag viste TVNorge to episoder av "Ungkaren 20 vs. 40" - og det var det rene "kvinnefallet" seerene ble vitner til. I kveldens første episode ble Charlotte Torgersen, Britt Hansen, Kari Fosse og Linn-Eva Sørlie sendt rett ut av sjekkeprogrammet, mens Linn Holth og Elin Synnøve Bråthen begge måtte takke for seg i episoden som ble sendt etterpå.

Samtidig kom to nye til: 30-åringene May Flisram og Therese Bull Engelstad.

Men det var én ting som aldri kom fram.

Klippet bort
Linn Holths (22) exit var ikke helt slik man kunne få inntrykk av på TV. Selv ga hun nemlig beskjed om at hun ikke ønsket årets ungkar, Jørgen Festervoll (30), som en fremtidig kjæreste.

Like før utstemmingen fikk hver enkelt deltager en kort prat med kjekkasen fra Asker. Og det var under denne praten at Linn hadde bestemt seg for å være ærlig med Jørgen.

- Jeg ser at du er en utrolig bra catch, du ser jo fantastisk ut og alt. Og jeg vet at vi sikkert kunne hatt det kjempemorsomt sammen, sa hun i programmet.

Men det var i den ferdigklipte versjonen. I virkeligheten sa hun derimot mer - vesentlig mye mer.

- Jeg ga beskjed...
- Jeg fortalte ham at hvis vi fikk mer tid sammen, da kunne det kanskje ende i noe. Samtidig sa jeg at han ikke var noe kjæresteemne for meg. Jeg ga beskjed om at jeg fikk kameratslige vibber, men at jeg tror vi kunne hatt det kjempegøy som kamerater på byen, forteller Linn til Seher.no.

Like etterpå ble hun altså sendt hjem fra Sør-Afrika, og mange satt kanskje igjen med inntrykket av at hun ble brutalt dumpet av "Ungkaren". Avvisningen hennes ble ikke nevnt med et eneste ord.

- Når man slår opp søt i ordboka, er jeg helt sikker på at det finnes et bilde av deg. Du er utrolig nydelig. Du har en sjarm, varme og omtenksomhet som jeg synes er helt fantastisk, og jeg tror vi kunne hatt veldig mye moro sammen. Samtidig føler jeg ikke at det er riktig å be deg om å være med videre. Dessverre må du reise hjem i kveld, var begrunnelsen hans under utstemmingen.

- Jeg syntes bare det ble helt feil
Etterpå uttalte 22 år gamle Linn følgende - også det i programmet:

- Jeg har ikke hatt noen ordentlig date med ham ennå, egentlig. Det var jo litt med det å vente på å bli bedre kjent. Man kan ikke ha en kjemi med en man ikke har tilbringet tid med. Men jeg skjønte det nå - at det bare ikke kom til å gå.

Et noe kryptisk utsagn vil mange si. Fortsatt kunne det nemlig se ut som at det var Jørgen som hadde "dumpet" henne, og ikke motsatt. Til Seher.no understreker hun derimot at hun ikke er bitter eller misfornøyd med hvordan framstillingen til slutt ble.

- Vi fikk jo ikke mye tid sammen, men jeg visste likevel hva jeg følte. Vi kom ikke til å bli noe par, og da var det heller ikke vits å kaste bort mer tid. Jeg syntes bare det ble helt feil. Jeg vet ikke helt, det er greit at han er hot og digg, men jeg hadde vel foretrukket en yngre mann, sier hun.

- Det viktigste blir brukt
Seher.no har vært i kontakt med flere deltagere som kan fortelle at produksjonsselskapet "Monster" under produksjonen oppfordret deltagerne om ikke å snakke negativt om TV-ungkaren. Men ifølge pressekontakt i TVNorge, Thea Lund Kristoffersen, er ikke den manglende informasjonen rundt Linns exit utført for at Jørgens "Gudestatus" ikke skulle svekkes.

- Produksjonsselskapet har fryktelig mange timer med opptak, og vurderte det til at det fantes andre og mer interessante momenter i forhold til de råopptakene de sitter på. De viktigste momentene blir brukt for å lage et best mulig program, sier hun til Seher.no.

Linn Holth påpeker at hun ikke vurderte å trekke seg, men at hun bare ville være ærlig - og fortelle om situasjonen slik den var for hennes del. 22-åringen, som er bosatt i Oslo, innrømmer at hun trakk et lettelsens sukk da det ble klart at hun ble sendt hjem fra det afrikanske landet.

- Jeg var veldig lettet da jeg slapp å late som lenger. Det kunne ikke ha fortsatt som før, mener hun.

Har du et tips om "Ungkaren"-deltagerne? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
- Du har møtt din overmann, Stig!