- Hvorfor vil noen gjøre noe slikt med ansiktet sitt?

Madonna kom for å snakke om sterke kvinner og kjærlighet, men endte opp med å bli hetset for sitt oppsvulmede ansikt.

HETSES FOR ANSIKTET: Madonna fikk aller mest oppmerksomhet for sitt oppsvulmende ansikt under The Sound Of Change-konserten i London.  Foto: All Over Press
HETSES FOR ANSIKTET: Madonna fikk aller mest oppmerksomhet for sitt oppsvulmende ansikt under The Sound Of Change-konserten i London. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Madonna (54) har tidligere insistert på at hun ikke har gjennomgått noe kosmetisk kirurgi, men ville ikke utelukke det i framtiden. Etter hennes opptreden på «Sound of Change»-konserten lørdag, ble det en storm av Twitter-meldinger fra fans som mener hun nå har tuklet med ansiktet.

For superstjernen fikk langt mer oppmerksomhet rundt sitt oppsvulmede ansikt på sosiale medier etter opptredenen på Twickenham stadion i London, enn kvinnelig styrke, som var det hun egentlig var der for å snakke om.
 
- Madonna, vær så snill å stopp å tukle med ansiktet ditt. Det pleide å være et vakkert ansikt, og nå ser det rart ut, skrev en fan på Twitter ifølge Daily Mail. 

- Madonna ser helt latterlig ut om dagen. Hvorfor vil noen gjøre noe slikt med ansiktet sitt? Spør en annen.

- Bravo Madonna (jeg prøver å ikke bli distrahert av hvor mye hun har gjort med ansiktet), skriver en tredje. 

Madonna har heller ikke selv utelukket at hun en dag ville legge seg under kniven.

- Jeg er hva jeg er. Og jeg liker ikke ideen med at noen skal legge deg i søvn og så stikke kniver i deg. Men jeg kommer ikke til å holde en pressekonferanse hvis jeg tar plastisk kirurgi. Men jeg har sagt det mange ganger, at jeg tenker på det og jeg utelukker det ikke, har hun sagt.

Madonnas talspersoner har ikke uttalt seg om saken. 

I salen fikk imidlertid Madonna stående applaus for sin engasjerte tale om utdannelse og hennes egen kjærlighetsrevolusjon.

- Jeg forteller folk at jeg ønsker en revolusjon, men min revolusjon involverer ikke blod og vold. Min revolusjon starter med utdanning. Min revolusjon handler om å oppnå et høyere nivå av bevissthet, men dette kan ikke starte uten utdanning. Vi kan ikke forandre verden, eller begynne å behandler hverandre med mennskelig verdighet, uten utdannelse. La denne kvelden være starten på denne revolusjonen, for utdannelse er ingen luksus, det er en menneskerett, sa Madonna.

- Jeg inviterer dere alle til å bli med på min revolusjon i kjærlighet. Bli med meg i kveld. Kjærlighetsrevolusjonen starter her, sa hun. 

Resultatet ble ikke helt fylt med kjærlighet på Twitter i hvert fall ... Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer