HVORFOR?: Flere og flere unge jenter ønsker å bli glamourmodeller, men hva vil det egentlig si å være glamourmodell? Og hvorfor ønsker så mange jenter seg inn i en bransje som på mange måter lever opp til sitt frynsete rykte?  Foto: Endre Vestvik
HVORFOR?: Flere og flere unge jenter ønsker å bli glamourmodeller, men hva vil det egentlig si å være glamourmodell? Og hvorfor ønsker så mange jenter seg inn i en bransje som på mange måter lever opp til sitt frynsete rykte? Foto: Endre VestvikVis mer

Hvorfor vil de bli glamourmodeller?

Glamour-mamma Helene Rask og hennes modeller er en av nysatsingene til TVNorge.

SEHER.NO: - Programmene våre skal bli lagt merke til i 2009, sier Jarle Nakken, programsjef i TVNORGE.

Nylig ble TVNORGEs planer for 2009 lansert. Det blir et bemerkelsesverdig TVNORGE-år, mener programsjefen som beskriver strategien for det kommende året slik: "Høylytte, positive merkevarer", eller på engelsk: «loud, positive brands».

- Det er voksende konkurranse, og vi skal ha programmer som står ut, og blir hørt, forteller Nakken.

Én av nyskapningene til våren er Glamourjentene, en ny dokumentarserie fra produsenten av seersuksessen og Gullrutevinneren "Et lite stykke Thailand".

Vi følger glamourmamma Helene Rask og jentene i hennes modellbyrå, Rask Models, gjennom seks måneder. Flere og flere unge jenter ønsker å bli glamourmodeller, men hva vil det egentlig si å være glamourmodell? Og hvorfor ønsker så mange jenter seg inn i en bransje som på mange måter lever opp til sitt frynsete rykte?

Bort med bekymringene!
I en høst preget av finanskrise og uro, har TVNORGE valgt å satse på å tenke positivt.

- I løpet av det siste halvåret har verden forandret seg mye. Med så sterkt fokus på usikkerhet og negativ økonomi blir det viktig å tilby et alternativ til alle bekymringene. Derfor får du mye positiv underholdning på skjermen neste år. Personlig gleder jeg meg til en ny runde av Ungkaren 20 vs. 40, med ny og fortsatt hemmelig vri, røper Jarle Nakken.

Her er flere nyheter du kan glede deg til i 2009
Wipeout – en vill og actionfylt hinderløype, som kan beskrives som tidenes sprøeste. Det er sinnssykt, ellevilt, og utrolig gøy. Dette japanske konseptet har tatt verden med storm, og nå skal 80 nordmenn risikere lemmer og verdighet i en hinderløype som vil ta pusten fra deg. Synnøve Skarbø  har fått med seg Anders Hoff og Øyvind Rafto fra komitiroen "Raske menn".

Ungkaren 20 vs. 40 2009 – du var kanskje en av de mange hundre tusen som fulgte Stig Kjos' jakt på kjærligheten i vinter? Nå er TVNorge klare med en ny runde, og det blir mer av alt: Mer glamour, mer gloss, mer drama, mer humor – kort sagt: mer.

Silent Library – i det japaske crazyhumor-gameshowet Silent Library får tre lag utfordringer som er smertefulle for kropp og sjel. Programmet som har vært en Youtube-hit verden over, følger enkle regler: Det laget som lager minst lyd, vinner. Den som er aller dårligst til å holde kjeft, vil havne i ubehagelig nærkamp med den fryktede «ballesmekker’n».

Nordens herligste – Det blir selvsagt gjensyn med Ylvis-brødrene i 2009. Etter seersuksessen Norges herligste skal brødrene utvide horisonten og gyve løs på å kåre Nordens herligste. Nå får seerne treffe orginaler fra hele Norden, og det skal kåres nye favoritter. Finner Bård og Vegard noen som kan matche Tightsmannen, Skjærgårdstrubaduren og Kiwi-Bob?

Tangerudbakken borettslag er Norges eneste borettslag for utviklingshemmede. Vi følger beboerne i deres hverdag – på jobben, hjemme og på fritiden. Vi får være med på nedturer og oppturer. Det handler om drømmer og lengsler, vennskap og kjærlighet, men også om bekymringer og motgang. I åtte episoder følger vi den sjarmerende gjengen i Tangerudbakken borettslag og får innblikk i deres liv.

Sannhetens øyeblikk – varer ærlighet lengst..? Sannhetens øyeblikk er et omdiskutert og innovativt gameshow. Den som velger å svare sant på 21 høyst personlige spørsmål, kan vinne hele 500 000 kroner! Programmet inviterer deltakeren til å tømme skapet for skjeletter, en gang
for alle. Det høres enkelt ut, men hvor ærlige tør nordmenn egentlig være?

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no

LES OGSÅ: Her er Grungs erstatter