<strong>GALLA:</strong> Som seg hør og bør hadde Eva Longoria på seg en lang og lekker kjole på gallatilsteldingen.  Foto: All Over Press
GALLA: Som seg hør og bør hadde Eva Longoria på seg en lang og lekker kjole på gallatilsteldingen. Foto: All Over Press Vis mer

Hvorfor tok du av deg kjolen, Longoria?

Eva Longoria gikk fra glamorøs til trashy på samme veldedighetsaften.

Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder av Evas to antrekk nederst i saken!

SEHER.NO: «Frustrerte fruer»-skuespillerinne Eva Longoria (36) var nylig på veldedighetsarrangementet «The Noble Gift Gala» i London, hvor hun kom ikledd en vakker dyprød kreasjon som satt som et skudd på hennes gylne kropp.

Eventet, som ble holdt på fasjonable Dorcester Hotel, huset mange kjendiser fra fjernt og nært, og kveldens hedersgjest var artist Mariah Carey (41). Hun stakk av med den gjeve hedersprisen «The 2011 Noble Gift Humanitarian Award» for sitt arbeid for å hjelpe svakerestilte barn.

Longoria hadde tatt med seg kjæresten Eduardo Cruz (26), lillebroren til Penelope Cruz (37), for å hedre sin gode venninne, og tvitret «Holder på å gjøre oss klar til «The Noble Gift Gala» her i London, vi er her for å hedre @mariahcarey».

Etter en vellykket veldedighetsaften dro Eva og Eduaro videre ut i London-natten, men den smellvakre skuespillerinnen hadde i mellomtiden skiftet antrekk. Den vakre kjolen hadde blitt byttet ut til fordel for et kjedelig helsvart antrekk bestående av langhalset genser og tights...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Politistyrker passet på kronprinsparet 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer