SÅ IKKE BRA UT: - Er hun ok? Hvorfor tillater de henne å opptre på en slik måte? utbrøt en av St. Lucia-innbyggerne under Amy Winehouse comeback-konsert. Foto: All Over Press
SÅ IKKE BRA UT: - Er hun ok? Hvorfor tillater de henne å opptre på en slik måte? utbrøt en av St. Lucia-innbyggerne under Amy Winehouse comeback-konsert. Foto: All Over PressVis mer

Hvorfor tillater de dette!?!

Sjokkerte publikummere så skandalerockeren gjøre comeback.

SEHER.NO: Kvelden startet bra, og med et prov om bedre tider for superstjernen Amy Winehouse (25), som har sett ut til virkelig å komme seg til hektene etter oppholdet på St. Lucia. Med en tettsittende blå kjole entret den kontroversielle musikeren scenen med et smil rundt munnen. Litt etterpå skjønte man derimot at det kanskje ikke går så bra med henne likevel.

25-åringens uberegnelige framtreden ble nemlig verre og verre etter hvert som det 45 minutter lange settet på St. Lucia Jazz Festival skred videre. Winehouse snublet, glemte tekster og så ellers svært forvirret ut. Så ille var det at koristen Zalon måtte veilede henne slik at konserten kunne fullføres, skriver The Sun.

Winehouse begynte plutselig konstant å ta skoene sine av og på, i tillegg til at hun - på en bisarr måte - åpnet en pakke tyggegummi på scenen, før hun spyttet den ut på publikummerne. Ifølge den engelske avisen, var det et sjokkerende syn som møtte de over 2.000 som hadde tatt turen til utendørskonserten.

Deretter åpnet himmelens sluser seg for alvor, noe som ironisk nok gjorde ting enda verre for skandalerockeren. Hun begynte på låta "Tears Dry On Their Own", og ikke lenge etterpå lå scenen i et eneste stort mørke, noe som førte til at Amy måtte gå av scenen til enorm pipekonsert fra de frammøtte.

Da hun kom tilbake sugde hun på tommelen sin, før hun gjemte seg bak koristen, som måtte tvinge henne tilbake til det hun var der for å gjøre - nemlig å opptre.

- Er hun ok? Hvorfor tillater de henne å opptre på en slik måte? utbrøt en av St. Lucia-innbyggerne.

Amys PR-ansvarlige skyldet på regnet og teknisk trøbbel da de skulle forklare skandalen som over 2.000 nettopp hadde vært vitner til.

- Amy vil gjerne få uttrykke sin skuffelse over at været førte til en bannlysing av showet hennes på St. Lucia Jazz Festival. Konserten startet bra, men etter hvert som himmelen åpnet seg, startet også de gtekniske vanskelighetene på scenen. Amy er veldig skuffet, ettersom St. Lucia har vært fantastisk for henne og siden folk har tatt imot henne med åpne armer, sier de til The Sun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Amy lever ikke opp til standarden